New Orleans Saints - San Francisco 49ers 17.11.2013 | NFL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako San Francisco huippuottelusta täydet pisteet?

New Orleans Saints – San Francisco 49ers, merkki 2, kerroin
New Orleans Saints – San Francisco 49ers (+3,5 pistettä), merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,58 | 2,50

 

 

NFC -konferenssin huippuottelussa yhteen iskevät New Orleans Saints sekä vieraaksi saapuva San Francisco 49ers. Kyseessä on amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ottelutarjontaa. Sarjataulukossa New Orleans Saints on tässä konferenssissa toisena, mutta myös San Francisco 49ers on neljännellä sijalla. Kaiken kaikkiaan New Orleans Saints on napannut voiton seitsemän kertaa, vierasjoukkueella voittoja on alla kuusi kertaa. Joukkueiden välinen perustasoero ei ole lainkaan selkeä New Orleans Saintsin suuntaan. New Orleans Saints on ollut tällä kaudella kotonaan äärimmäisen vakuuttava, mutta toisaalta samaa voidaan sanoa San Francisco 49ersin vierasotteluista. San Francisco 49ers on hävinnyt vieraissa vain yhden kerran. Kyseessä on siis erinomaisena kotijoukkueena tunnetun joukkueen sekä erinomaisena vierasjoukkueena tunnetun joukkueen kohtaaminen.

New Orleans Saints on ollut viime aikoina San Francisco 49ersia heikompi, sillä neljään edelliseen otteluun New Orleans Saintsilla on alla kaksi voittoa sekä kaksi tappiota. New Orleans Saints voitti edellisellä kierroksella Dallas Cowboysin ilman minkäänlaisia ongelmia 49-17 numeroin, mutta toisaalta kaksi edellistä vierasottelua ovat päättyneet New Orleans Saintsin tappioon. Jollain tavalla juuri viime kierrosten aikana New Orleans Saints on ollut epätasainen. Varsinkin viime vierasottelussa tappio New York Jetsille oli todella valtava pettymys. Kukaan ei todennäköisesti uskonut, että New York Jets voisi edes kotonaan haastaa realistisesti New Orleans Saintsin, mutta niin vain lopulta vierasjoukkue nolasi itsensä lähes täydellisesti.

San Francisco 49ersilla ovat näyttöhalut varmasti korkealla, sillä viime kierroksellahan vierasjoukkue hävisi yllättäen kotonaan Carolina Panthersille tiukassa ottelussa 9-10 numeroin. Sitä ennenhän San Francisco 49ers voitti kuitenkin putkeen vaatimattomasti viisi ottelua! Viidestä edellisestä vierasottelustaan San Francisco 49ersilla on alla erittäin hienosti neljä voittoa. Kuten jo todettu, San Francisco 49ers lukeutuu NFL:n parhaimpiin vierasjoukkueisiin. Joukkueenahan San Francisco 49ers on ollut myös New Orleans Saintsille erittäin vaikea vastustaja. Joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista ovat päättyneet vierasjoukkueen voittoon. 

Veikkaussivut | Tuomas