New York Knicks - Boston Celtics 24.4.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Boston lähes pakkovoiton edessä New Yorkissa.

New York Knicks – Boston Celtics, merkki 2, kerroin 
New York Knicks – Boston Celtics (+7,5 pistettä), merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,28 | 3,77 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, New York Knicks kohtaa Boston Celticsin otteluparin toisessa kohtaamisessa. Joukkueiden ensimmäinen ottelu päättyi New York Knicksin voittoon 85-78 lukemin. Boston Celtics omaa loistavat mahdollisuudet otteluparista jatkoon ja haastoi jo ensimmäisessä ottelussa New Yorkin erinomaisesti! Ottelu olisi voinut päättyä kummalle tahansa, sillä Bostonhan johti ottelun viimeisellä neljänneksellä kymmenellä pisteellä. Se lopulta ei kuitenkaan riittänyt.

Boston Celtics tarvitsee tästä ottelusta voiton, sillä muuten jatkoonpääsyn suhteen alkaa näyttämään heikolta! On aivan selvää, että kahden otteluvoiton etumatkalle New York Knicksia ei voi bostonilaiset päästää. Se todennäköisesti voisi olla jopa ratkaisu koko ottelusarjan kannalta.

Bostonin materiaali on loistavaa tasoa ja nyt muutenkin vaikeina aikoina Boston tulee taistelemaan aivan loppuun asti! Bostonhan on kokenut, kuten jokainen tietääkin, niin joukkueena kuin kaupunkinakin valtavia vastoinkäymisiä, mutta bostonilaiset osoittivat jo ensimmäisessä ottelussa, että tämä ottelupari on erittäin tasainen. Bostonin kertoimet ovat vähintäänkin erittäin kokeilunarvoisia kohteita.

Veikkaussivut | Tuomas