New York Knicks - Cleveland Cavaliers 31.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko New Yorkin komea pelivire Clevelandin isäntänä?

New York Knicks – Cleveland Cavaliers (+6 pistettä), merkki 1, kerroin 1,91 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,40 | 3,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Cleveland Cavaliers matkustaa vaikeaan vierasotteluun New York Knicksin kotiareenalle. Tähän otteluun on syytä asettaa vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on luonnollisesti New York Knicks. Tällä kaudella New York Knicks on esiintynyt todella epätasaisesti, mutta viime aikoina kotijoukkue on ollut hurjassa pelivireessä! Kolme edellistä ottelua ovat New York Knicksille tuottaneet yhtä monta voittoa. Välttämättä Sinisten vastustajien taso ei ole ollut pahinta mahdollista luokkaa, mutta sellaiseen on turhaa lähteä tekemään suurta numeroa. Kolmessa edellisessä ottelussa New York Knicks on siispä kaatanut Boston Celticsin, Los Angeles Lakersin sekä Charlotte Bobcatsin. Upea asia New York Knicksin kannalta on se, että kotijoukkueen hyökkäys on toiminut erinomaisesti. Edellä mainituissa otteluissa Siniset ovat päässeet kerran jopa lähelle 130 tehtyä pistettä. Sitä voidaan pitää huikeana suorituksena joukkueelta kuin joukkueelta.

Cleveland Cavaliers joutuu New York Knicksin vieraaksi vaikeasta tilanteesta, sillä viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet peräti neljä tappiota! Edellisellä kierroksella Cleveland Cavaliers joutui toteamaan New Orleans Pelicansin paremmakseen 89-100 numeroin. Tuo ottelu oli ratkennut jo periatteessa kolmannella neljänneksellä New Orleans Pelicansin eduksi. Cleveland Cavaliers on viime aikoina päässyt pelaamaan valtavasti kotiotteluita, mutta kuitenkaan tulokset eivät ole olleet vierasjoukkueen kannalta lainkaan hyviä. Edellisestä vierasottelustahan on Cleveland Cavaliersin kohdalla valtavasti aikaa, mutta toisaalta tilastojen valossa Cleveland Cavaliersia voidaankin pitää surkeana vierasjoukkueena. Yhtä huonosti vieraissa ovat itäisessä konferenssissa esiintyneet ainoastaan Milwaukee Bucks sekä Orlando Magic. Suomeksi sanottuna viisi vierasvoittoa kertovat paljon Cleveland Cavaliersin tilanteesta.

New York Knicks ei ole missään tapauksessa materiaaliltaan Cleveland Cavaliersia heikompi joukkue, vaikka molemmilla joukkueillahan on edelleen ongelmia loukkaantumisten kanssa. Alkukausihan meni New York Knicksin osalta loukkaantumisten takia täysin penkin alle, mutta toisaalta kotijoukkueen tilanne on menossa parempaan suuntaan. New York Knicks kestää luonnollisesti paremmin loukkaantumisia kuin Cleveland Cavaliers. Vierasjoukkueen kapeasta materiaalista sivussa tänään on muutama tärkeä pelaaja, joten siinä mielessä New York Knicksin mahdollisuudet voiton suhteen ovat enemmän kuin erinomaiset. Joukkueena New York Knicks on ollut muutenkin Cleveland Cavaliersille vaikea vastustaja, joten siinä mielessä vaikeaa on lähteä Cleveland Cavaliersin mahdollisuuksia pitämään kovinkaan realistisina. Cleveland Cavaliersin lopullinen loukkaantumistilanne on vielä tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä.

Veikkaussivut | Tuomas