New York Knicks - Denver Nuggets 8.2.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/07/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko New York Knicksin surkea pelivire Denverin isäntänä?

New York Knicks – Denver Nuggets, merkki 2, kerroin 1,98 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,83 | 1,98 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, New York Knicks isännöi vieraaksi saapuvaa Denver Nuggetsia. Tiedossa on äärimmäisen mielenkiintoinen kohtaaminen kahden hienon seuran välillä. Periaatteessa New York Knicks ei voisi muuten olla kotonaan altavastaajan asemassa, mutta valitettavasti kotijoukkueen tekemisen taso on todella epämääräistä. New York Knicks on kärsinyt jatkuvasti lukuisista loukkaantumisista ja ne ovatkin vaikuttaneet selkeästi koko joukkueen tekemiseen. Materiaaliltaan New York Knicks ei ole Denver Nuggetsia heikompi joukkue, mutta kotijoukkueelle tuntuu kahden laadukkaan ottelun pelaaminen putkeen olevan täysin vieras käsite. Itseasiassa tällä hetkellä New York Knicks on muutenkin ajautunut kolmen ottelun mittaiseen tappioputkeen.

Denver Nuggets matkustaa New York Knicksin vieraaksi metsästämään voittoputkelleen jatkoa. Kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet Denver Nuggetsin voittoon. Molemmissa edellä mainituissa otteluissa Denver Nuggetsin heittopeli on toiminut laadukkaalla tasolla. On täysin totta, että New York Knicksin otteluohjelma on ollut viime aikoina todella vaikeaa, mutta toisaalta samaa voidaan periaatteessa käyttää myös Denver Nuggetsin viime aikojen otteluohjelmasta. Denver Nuggets tunnetaan normaalisti suhteellisen laadukkaana kotijoukkueena, mutta eihän sekään poista sitä tosiasiaa, että Denver Nuggets teki toiseksi edellisessä kotiottelussaan selvää jälkeä Los Angeles Clippersistä. Denver Nuggetsin kannalta merkittävä asia on samalla myöskin se, että Sinisten ei ole tarvinnut lainkaan matkustaa. Näin ollen Denver Nuggetsin keskittyminen on varmasti tätä ottelua ajatellen hyvässä kunnossa, kun matkustaminen ei ole tuottanut liikaa rasitusta vierasjoukkueen pelaajille.

New York Knicks sekä Denver Nuggets ovat aikaisemmilla kerroilla tarjonneet erittäin viihdyttäviä kohtaamisia ja samanlainenhan on varmasti tiedossa myös tälläkin kerralla. Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli yllättävän vähäkorinen, mutta tästä kamppailusta on syytä odotella erittäin värikästä kamppailua. Molemmat joukkueet kärsivät edelleen loukkaantumisista, joten kumpikaan joukkue ei pääse lainkaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla toistensa kimppuun. Esimerkiksi Denver Nuggetsin loukkaantumislistalta löytyy muuan muuassa Nate Robinson. Joukkueena New York Knicks on ollut Denver Nuggetsille vaikea vastustaja, mutta oikeastaan tällä kerroinasettelulla on syytä lähteä Denver Nuggetsia vetokupongille tarjoamaan. New York Knicksin kausi on ollut täysin vuoristoratamaista seikkailua eikä kotijoukkueen tekemiseen tunnu lainkaan tasaisuutta löytyvän.

Veikkaussivut | Tuomas