New York Knicks - Houston Rockets 15.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Tuottaako Houstonin vierailu New Yorkiin arvokkaan vierasvoiton?

New York Knicks – Houston Rockets, merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 1,96 | 1,86

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa tulevana yönä pelataan yhteensä kaksi kamppailua, New York Knicks saa vastaansa Houston Rocketsin. Itäisessä konferenssissa New York Knicks on tällä hetkellä sijalla kymmenen, kun taas Houston Rockets löytyy vastakkaisesta konferenssista sijaa korkeammalta. New York Knicks voitti edellisellä kierroksella Atlanta Hawksin vieraissa 91-95 numeroin, mutta edellinen kotiottelu New York Knicksiltä oli järkyttävää seurattavaa! San Antonio Spurs murskasi New York Knicksin 89-120 lukemin, mutta pahinta ottelussa oli se, että New York Knicksin heikot kohdat olivat San Antonio Spursille niin hyvin etukäteen tiedossa, että vierasjoukkue pystyi ratkaisemaan ottelun oikeastaan jo puoliajalle mentäessä.

Houston Rockets on joutunut pelaamaan kaksi erittäin rankkaa ottelua peräkkäin, sillä ottelut Toronto Raptorsia sekä Philadelphia 76ersia vastaan menivät molemmat jatkoajalle asti. Näistä otteluista Houston Rockets nappasi yhden voiton sekä hävisi toisessa ottelussa. Houston Rocketsin olisi pikkuhiljaa syytä palata takaisin voittojen pariin, sillä neljästä edellisestä ottelusta Houston Rockets on pystynyt saalistamaan vain yhden voiton. Materiaaliltaan Houston Rockets on kuitenkin ehdottomasti New York Knicksiä laadukkaampi osapuoli. New York Knicks on muutaman edellisen kierroksen aikana ollut muuten paremmassa pelivireessä, mutta tosissaan edellinen kotiottelu oli New York Knicksin osalta järkyttävää seurattavaa. Lisäksi toisaalta voidaan todeta sekin, että New York Knicks on ollut kotonaan läpi alkukauden surkea. Neljä kotiottelua ovat tuottaneet new yorkilaisille vain yhden voiton.

New York Knicks joutuu olemaan tässä kamppailussa ilman Tyson Chanderia, mutta Houston Rocketsin sairaslista saattaa olla hyvinkin täysin tyhjä, sillä on hyvät mahdollisuudet sille, että Francisco Garcia olisi jälleen vierasjoukkueen kokoonpanossa. Kummallakaan joukkueella ei ole selkeitä ongelmia sairaslistan puolella, mutta toisaalta Houston Rocketsin sairaslista on tosissaan täysin tyhjä. Houston Rocketsille vierasvoitto olisi nyt enemmän kuin paikallaan, sillä viime kierroksella Philadelphia 76ers nappasi rankan ottelun päätteeksi voiton jatkojen jälkeen. Houston Rockets on varmasti fyysisesti väsyneempi kuin New York Knicks, mutta toisaalta materiaaliltaan New York Knicks ei ole Houston Rocketsin tasoinen joukkue. On siis selvää, että Houston kestää kuormitustakin tavallaan hieman eri määrän kuin kotijoukkue.

Veikkaussivut | Tuomas