New York Islanders - Dallas Stars 7.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/06/2014
Jaa tämä...

Jatkuvatko New York Islandersin hyvät peliesitykset Dallasin isäntänä?

New York Islanders – Dallas Stars, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 1,80 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,55 | 3,70 | 2,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin sijalla kymmenen oleva Dallas Stars matkustaa New York Islandersin vieraaksi. Kotijoukkue löytyy itäisestä konferenssista sijalta viisitoista. Jääkiekon NHL tarjoaa Suomen aikaan ensi yönä yhteensä neljä ottelua. New York Islanders sekä Dallas Stars kohtaavat etukäteen ajateltuna runsasmaalisessa kamppailussa. New York Islanders tunnetaan erittäin kotiriippuvaisena joukkueena, vaikka viime aikoina saarelaiset ovat pelanneet myös vieraissa hyvin. Neljä edellistä ottelua ovat New York Islandersille tuottaneet varsinaisella peliajalla ainoastaan yhden tappion. New York Islanders tunnetaan melko runsasmaalisena joukkueena ja kahdessa edellisessä vierasottelussaan saarelaiset ovatkin voittaneet Minnesota Wildin 4-5 maalein sekä Boston Bruinsin 3-5 numeroin. New York Islanders on pelannut kaksi edellistä ottelua kotonaan, mutta vieraissa maalinteko on toiminut joka tapauksessa erinomaisesti.

Dallas Starsilla homma ei tällä hetkellä kulje. Edellisellä kierroksella Dallas Stars hävisi kotonaan Detroit Red Wingsille 1-5 maalein. Kahteen edelliseen otteluun vierasjoukkueelle ollaan viimeistelty täysin käsittämättömästi yksitoista maalia! Dallas Starsin puolustus on siispä ollut viime aikoina todella virheherkkää porukkaa. Viidestä edellisestä ottelustaan Dallas Stars on varsinaisella peliajalla hävinnyt vain kaksi ottelua, mutta huolestuttavinta tilanteessa on se, että vierasjoukkueen puolustukseen ei pysty tällä hetkellä millään tavalla luottamaan. Dallas Starsillahan ei ole lainkaan suurempia loukkaantumisongelmia kuin muilla seuroilla, vaikka Sergei Goncharin loukkaantuminen onkin selkeä takaisku vierasjoukkueen puolustukselle. Tarkemmin sanottuna Dallas Starsin loukkaantumislistaa miehittävät Goncharin lisäksi Stephane Robidas, Trevor Daley sekä Aaron Rome. Edellisessä vierasottelussaan Dallas Stars viimeisteli Los Angeles Kingsin verkkoihin viisi osumaa, joten siinä mielessä parhaimmillaan myös vierasjoukkue pystyy matkapeleissään saamaan epävarmasta puolustuksestaan huolimatta tulosta aikaan.

New York Islandersille tämä ottelu on äärimmäisen tärkeä, sillä kotonaan voittoja olisi tultava tai muussa tapauksessa New York Islandersin kausi saattaa päättyä hyvinkin nopeasti. Oikeastaan New York Islandersin on alettava voittoja nappaamaan niin kotona kuin vieraissakin, sillä pisteitä kotijoukkueella on kasassa sen verran vähän. New York Islanders tunnetaan joukkueena, joka kerää ehdottomasti suurimman osan pisteistään kotonaan, mutta viisi edellistä kotiotteluahan ovat saarelaisille tuottaneet ainoastaan yhden voiton. New York Islandersin kannalta Lubomir Visnovskyn loukkaantuminen on suuri takaisku puolustusta ajatellen, mutta toisaalta slovakialainen on ollut jo melko kauan sivussa kotijoukkueen vahvuudesta. Yhdessä Radek Martinekin kanssa Visnovsky muodostaa kotijoukkueen sairaslistan, joten huomattavasti paremmista lähtökohdista sen suhteen New York Islanders lähtee tähän otteluun kuin esimerkiksi moni muu joukkue. New York Islanders sekä Dallas Stars ovat keskinäisissä kohtaamisissa aikaisemmilla kerroilla olleet erittäin runsasmaalisia joukkueita ja maaleja on varmasti tiedossa myös tänään.

Veikkaussivut | Tuomas