New York Islanders - Detroit Red Wings 17.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Päättyykö Detroitin hirveä tappioputki New York Islandersin vieraana?

New York Islanders – Detroit Red Wings, merkki 2, kerroin
New York Islanders – Detroit Red Wings ML, merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 2,50 | 3,70 | 2,50

 

 

Itäisen konferenssin ottelussa yhteen iskevät New York Islanders sekä vieraaksi saapuva Detroit Red Wings. Kyseessä on jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa. Tiedossa on ehdottomasti yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluita. Syyt sille ovat helposti löydettävissä. Ensimmäinen syy on se, että New York Islanders on kolmeen viime kotiotteluun saalistanut kaksi voittoa, mutta vieraissa New York Islanders on ollut surkea. Puolestaan Detroit Red Wingsillä ei ole ollut onneakaan matkassa lainkaan, sillä uskokaa tai älkää, mutta suoraan sanottuna täysin käsittämättömästi Detroit Red Wings on hävinnyt viisi ottelua putkeen ja niistä vaatimattomasti neljä jatkojen jälkeen.

New York Islanders on kotonaan napannut tosissaan muutaman hienon voiton viime aikoina, mutta valitettavasti viime kierroksella kotonaan New York Islanders jälleen hävisi Los Angeles Kingsille 2-3 maalein. Kaiken kaikkiaan New York Islanders on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut vain yhden voiton! Detroit Red Wingsillä ei ole mennyt lainkaan New York Islandersia paremmin, mutta toisaalta Detroit Red Wingsillä ei ole tosissaan ollut onneakaan lainkaan mukana. On täysin käsittämätöntä, että vierasjoukkue on hävinnyt neljä ottelua putkeen ja jokaisen juuri vieläpä jatkojen jälkeen. Detroit Red Wingsin pelaamisessa on ollut paljon hyvää, mutta nyt tiukat ottelut pitäisi pystyä kääntämään oman joukkueen eduksi.

Molemmat joukkueet ovat säästyneet melko hyvin isommilta loukkaantumismääriltä, sillä tästäkin ottelusta sivussa ovat vain muutamat pelaajat yhtä joukkuetta yhden. New York Islanders on lähinnä kotiotteluiden takia niinkin korkealla itäisessä konferenssissa kuin yhdeksäntenä, sillä vieraissa New York Islanders on täysin ulkona. Edellisestä viidestä vierasottelustaan New York Islanders ei ole varsinaisella peliajalla pystynyt voittamaan ainuttakaan. Lähtökohtaisesti Detroit Red Wings on ollut monessa ottelussa lähellä voittoa. Jossain vaiheessa surkea tappioputki tulee päätökseensä. New York Islanders on materiaaliltaan tässä tapauksessa Detroit Red Wingsille juuri sopiva vastustaja. Lähtökohdat viittaavat siihen, että vierasjoukkue saattaisi tässä kamppailussa palata vihdoin takaisin voittojen pariin.

Veikkaussivut | Tuomas