New York Islanders - Edmonton Oilers 18.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Kokeeko Edmonton yhden tappion lisää Islandersin vieraana?

New York Islanders – Edmonton Oilers, merkki 1, kerroin 
New York Islanders – Edmonton Oilers ML, merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 2,05 | 3,95 | 3,10 

 

 

Itäisen konferenssin yhdeksäntenä oleva New York Islanders isännöi vieraaksi saapuvaa Edmonton Oilersia. Vierailijat ovat tällä hetkellä läntisen konferenssin viimeisinä. Kyseessä on jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa. New York Islanders on pelannut tähän mennessä kuusi ottelua, kun taas Edmonton Oilers on ehtinyt esiintymään jäällä seitsemän kertaa. Edmonton Oilers ei ole varsinaisella peliajalla voittanut vielä otteluakaan, joten vierasjoukkueen alkukausi on ollut epäonnistumisia täynnä! Edmonton Oilersin alakerta on ollut toistaiseksi enemmän tai vähemmän täysin sekaisin, sillä vierasjoukkueelle ollaan tehty yhteensä 32 maalia. Se on yksinkertaisesti aivan liikaa, jos Edmonton Oilers voitoista haluaisi taistella.

New York Islanders on kotonaan pelannut tähän mennessä kolme ottelua. Tilillä on toistaiseksi yksi voitto sekä jatkoerässä kaksi hävittyä ottelua. New York Islanders on pelannut kaiken kaikkiaan kolme tasaista ottelua kotonaan, joten sinänsä New York Islanders on ehdottomasti matkalla oikeaan suuntaan. New York Islanders on viimeistellyt kotonaan toistaiseksi yksitoista maalia ja sitä voidaankin pitää vahvana suorituksena. Kuluvan kuun yhdeksäntenä päivänähän New York Islanders järjesti murskajaiset 6-1 maalein päättyneessä ottelussa Phoenix Coyotesin kustannuksella.

Edmonton Oilers on ollut vieraissa alkukaudella täysin hukassa. Puolustus ei yksinkertaisesti vain ole lainkaan toiminut. Jos Edmonton Oilers haluaa tosissaan napata voittoja, puolustuksen on alettava tekemään muutakin kuin vain seisomaan paikallaan. Potentiaalia Edmontonilla kyllä riittää, mutta New York Islanders on kotonaan ollut vahva eikä materiaalissa jää missään tapauksessa kakkoseksi. Vahvasti vaikuttaa New York Islandersin voitolta.

Veikkaussivut | Tuomas