New York Islanders - Los Angeles Kings 15.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Onko Los Angeles Kings tyly vieras New York Islandersille?

New York Islanders – Los Angeles Kings, merkki 2, kerroin
New York Islanders – Los Angeles Kings ML, merkki 2, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 2,65 | 3,75 | 2,35

 

 

Läntisessä konferenssissa yhdeksäntenä oleva Los Angeles Kings matkustaa mielenkiintoisessa jääkiekon NHL:n ottelussa New York Islandersin vieraaksi. New York Islanders on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa sijalla yksitoista. New York Islanders katkaisi viime kierrokselta karmean tappioputkensa voittamalla Nashville Predatorsin kotonaan 3-1 maalein, mutta tosissaan kaiken kaikkiaan New York Islanders on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut vain yhden voiton. Sinänsähän New York Islanders tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena, mutta eihän se poista sitä faktaa, että neljä vierasottelua tuottivat neljä tappiota putkeen.

Los Angeles Kingsillä on tässä ottelussa paljon näytettävää. Syy sille on hyvin selkeä. Viime kierroksella täysin käsittämättömästi Los Angeles Kings matkusti surkean Buffalo Sabresin vieraaksi ja hävisi ottelun jatkoilla 3-2 maalein. Tänään Los Angeles Kings tulee varmuudella olemaan erittäin näyttöhaluinen sekä ärsytetty ryhmä. Tappio Buffalo Sabresia vastaan oli Los Angeles Kingsiltä surkea suoritus. Kaiken kaikkiaan ennen viime kierrosta Los Angeles Kings oli hyvässä tilanteessa, sillä alla vierasjoukkueella oli kahden ottelun voittoputki – sinänsä Los Angeles Kings on siispä oikealla tiellä. Varsinkin viisi maalia Vancouver Canuksin verkkoon oli kotiottelussa viime kerralla Los Angeles Kingsiltä erinomainen suoritus.

New York Islanders on voittanut joukkueiden kaksi edellistä keskinäistä kohtaamista, mutta sitä ennenhän itseasiassa Los Angeles Kings oli New York Islandersille erittäin vaikea vastustaja. Meni monta ottelua putkeen niin, että New York Islanders ei voittanut Los Angelesia vastaan kertaakaan. Nyt New York Islandersin kotietu tekee lähtökohdat erittäin mielenkiintoisiksi, mutta toisaalta Los Angeles Kingsille annetaan vierasjäästä huolimatta silti suosikinasema tähän kamppailuun. Kuitenkin Los Angeles Kings on jättänyt puolustuksensa osalta huomattavasti paremman kuvan itsestään kuin New York Islandersin puolustus. Kotijoukkueen alakerta vuotaa yksinkertaisesti ajoittain aivan liian pahasti. Pidemmittä puheitta Los Angeles Kings on kaiken kaikkiaan järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas