New York Islanders - Philadelphia Flyers 20.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Onko Philadelphia jälleen New York Islandersia etevämpi?

New York Islanders – Philadelphia Flyers, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 1,70 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,40 | 3,85 | 2,55 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, New York Islanders sekä Philadelphia Flyers iskevät jälleen yhteen. Suomalaisittain hienoon katseluaikaan tarjoillaan maailman kovimmasta kiekkoliigasta muutamia mielenkiintoisia kamppailuita. Joukkueet kohtasivat hetki sitten Philadelphia Flyersin kotijäällä ja silloinhan loppunumerot olivat Oranssien eduksi 6-4 lukemin. Todennäköisesti New York Islanders sekä Philadelphia Flyers tulevat pelaamaan jälleen maalirikkaan kamppailun. Periaatteessa tämä kamppailu on potentiaalinen kierroksen runsasmaalisin taistelu. Varsinkin Philadelphia Flyers on ollut kaiken kaikkiaan erittäin runsasmaalinen joukkue. Edellisestä viidestä ottelustaan vierasjoukkue on pelannut neljässä yli vaaditun maalimäärän. Kolmeen edelliseen otteluun Philadelphia Flyers on viimeistellyt vaatimattomasti kolmetoista maalia, joten siinä mielessä vierasjoukkueen maalinteko on toiminut vähintäänkin kiitettävällä tasolla.

New York Islanders tunnetaan ennen kaikkea erittäin kotiriippuvaisena joukkueena. Paperilla katsottuna New York Islanders ei ole laadukas joukkue, mutta toisaalta juuri kotonaan Saarelaiset ovat tottuneet keräämään pisteitä mukavalla tahdilla. Syystä tai toisesta New York Islanders on ollut juuri kotonaan todella vaikea vastustaja joukkueelle kuin joukkueelle, vaikka yksilötaidoltaan kotijoukkue ei ole missään tapauksessa vertailukelpoinen monen muun joukkueen kanssa. Edellisessä kotiottelussaan New York Islanders murskasi vaatimattomasti Dallas Starsin 7-3 maalein. Tuossa ottelussa New York Islanders viimeisteli maaleja käsittämättömän kovalla tahdilla. New York Islandersillahan joka tapauksessa paineet ovat tässä kohdassa varmasti kovat, sillä pudotuspelipaikka on valitettavasti karkaamassa. Kotiotteluiden osalta tulosta olisi tultava nopealla aikataululla tai muussa tapauksessa pudotuspelipaikka tulee olemaan kotijoukkueen osalta varmuudella mennyttä.

Philadelphia Flyers on edellisestä kolmesta ottelustaan saalistanut kaksi voittoa sekä yhden jatkoaikatappion, joten vierasjoukkueen pelivire on viime aikoina ollut kunnossa. Philadelphia Flyers on ollut mediassa esillä sen takia, koska vierasjoukkue on juuri kotonaan ollut vastustajille todella vaikeasti pysäytettävissä. Philadelphia Flyers on juuri tilastojen valossa noussut konferenssinsa lähes parhaimpiin kotijoukkueisiin. Kaiken kaikkiaan New York Islandersin sekä Philadelphia Flyersin sairaslistat ovat joukkueiden edellisestä kohtaamisesta pysyneet samoina. Uusia loukkaantumisia ei ole näin ollen tullut kummallekaan joukkueelle. Periaatteessa New York Islandersin kotietu tekee tästä kamppailusta erittäin vaikeasti ennustettavan. Joukkueiden kolme edellistä kohtaamista ovat päättyneet yli vaadittuun maalimäärään, joten siinä mielessä on syytä lähteä odottelemaan mukavaa määrää maaleja myös tällä kerralla.

Veikkaussivut | Tuomas