New York Islanders - Pittsburgh Penguins 24.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Ovatko Pingviinit tylyjä vieraita New York Islandersille?

New York Islanders – Pittsburgh Penguins, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 1,73 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,90 | 3,95 | 2,12 PELAA TÄSTÄ

 

 

Itäisen konferenssin ääripäät iskevät yhteen New York Islandersin sekä Pittsburgh Penguinsin välisessä kohtaamisessa. Jääkiekon NHL tarjoaa Suomen aikaan ensi yönä tuttuun tapaan useita kamppailuita. New York Islandersin sekä Pittsburgh Penguinsin välinen kohtaaminen tulee suurella todennäköisyydellä olemaan runsasmaalinen kamppailu. Periaatteessa molemmat joukkueet lukeutuvat NHL:n runsasmaalisimpiin joukkueisiin. Paperilla katsottuna New York Islanders ei ole missään tapauksessa Pittsburgh Penguinsin tasoinen joukkue, mutta New York Islanders tunnetaan erittäin kotiriippuvaisena joukkueena. Neljä edellistä otteluahan ovat muutenkin Saarelaisille tuottaneet kolme voittoa, joten siinä mielessä kotijoukkueen pelivire on hyvässä kunnossa.

New York Islanders on edellisestä viidestä ottelustaan pelannut jokaisessa kamppailussa yhtä lukuunottamatta yli vaaditun maalimäärän ja täysin sama tilannehan on Pittsburgh Penguinsin kohdalla! Pittsburgh Penguins on kärsinyt monen viikon ajan lukuisista loukkaantumisista, mutta poissaolot eivät ole käytännössä sotkeneet vierasjoukkueen tekemistä. Pittsburgh Penguins voitti edellisellä kierroksella Montreal Canadiensin 5-1 maalein, mutta sitä ennenhän Florida Panthers koulutti Pingviineitä samoin lukemin. Periaatteessa New York Islanders sekä Pittsburgh Penguins lukeutuvat joukkueihin, joiden otteluita on ennen kaikkea mielenkiintoista seurata, koska nämä joukkueet pelaavat todella harvoin vähämaalisia kamppailuita. Yksilötaito on luonnollisesti selkeästi Pittsburgh Penguinsin puolella, mutta Florida Panthersia vastaan pelattu ottelu jätti Pingviinien kohdalla huomattavan paljon kysymysmerkkejä.

New York Islandersilla on jokainen ottelu tästä eteenpäin todella tärkeässä roolissa, sillä pudotuspelihaaveet ovat muuten kotijoukkueen kohdalla hyvinkin nopeasti menneen talven lumia. New York Islandersille jokainen piste tulee olemaan jatkossa suuressa roolissa, sillä erot pudotuspelijoukkueiden sekä runkosarjaan päättyvien joukkueiden välillä ovat erittäin pieniä. New York Islandersille kotietu voi tässä tapauksessa olla erittäin merkittävässä roolissa, sillä Pittsburgh Penguins olisi kotonaan tässä ottelussa suuren ennakkosuosikin asemassa. Pittsburgh Penguins lähtee luonnollisesti New York Islandersin vieraanakin kamppailuun ennakkosuosikkina, mutta kaiken kaikkiaan järkevintä on lähteä ennustamaan runsasmaalista kohtaamista. Joukkueiden aikaisemmat keskinäiset kohtaamiset ovat olleet tapahtumarikkaita, joten siinä mielessä luottavaisin mielin ollaan sen suhteen, että sama tulee jatkumaan myös tälläkin kerralla. Yli 5,5 maalia poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas