New York Knicks - Indiana Pacers 17.5.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Venyttääkö New York Knicks ottelusarjaa Indianaa vastaan?

New York Knicks – Indiana Pacers, merkki 1, kerroin 
New York Knicks – Indiana Pacers (+5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,52 | 2,57 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Indiana Pacers matkustaa New York Knicksin vieraaksi. Kyseessä on otteluparin viides kohtaaminen. New York Knicksin täytyy ottelu voittaa tai ottelusarja tulee päättymään jo tähän otteluun! Indiana Pacers johtaa ottelusarjaa 3-1 numeroin, joten enään New York Knicksillä ei ole varaa tappioihin. New York Knicks tunnetaan loistavana kotijoukkueena, joten uskoa on ehdottomasti siihen, että ottelusarja tulee jatkumaan.

New York Knicks lähti ottelupariin jonkinlaisena suosikkina, joten jatkoonpääsy on edelleen mahdollista ja uskoa siihen New Yorkilla varmasti löytyykin! Indiana Pacers voitti molemmat kotiottelunsa viime kerralla, mutta sitä ei voida pitää yllätyksenä. Indiana Pacers on koko liigan kotiriippuvaisimpia joukkueita. New York Knicksin harmiksi joukkue vain hävisi ensimmäisen kohtaamisen kotonaan.

New York Knicks pelasi käsittämättömän monta ottelua kotonaan voittaen putkeen ennen tätä ottelusarjaa, joten kotivoitto on erinomainen lähtökohta. Indiana Pacers on erinomaisessa tilanteessa, mutta ottelusarjasta saattaa tulla vielä hyvinkin pitkä. Tämä on kaikkea muuta kuin ratkennut vierasjoukkueen eduksi. 

Veikkaussivut | Tuomas