New York Knicks - Oklahoma City Thunder 29.1.2015 | Durant ehkä sivussa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Knicks on yksi liigan kehnoimmista joukkueista, se on huilannut nyt yhden ottelun lumimyrskyn vuoksi

Kahden supertähden Oklahoma

Kevin Durant missasi alkukauden ja tuona aikana Oklahoma City Thunder oli kehno joukkue. Viimeisessä ottelussa ennen kuin Durant palasi peleihin marraskuun loppupuolella Thunder kuitenkin voitti helposti New York Knicksin lukemin 105-78. Saattaa hyvinkin olla, että Thunder joutuu pelaamaan jälleen ilman Durantia. Supertähti-Durant kärsii varvasvammasta eikä hän ollut mukana maanantaina kun Thunder voitti Minnesota Timberwolvesin 92-84. Joulupäivänä Durant oli kentällä kun Oklahoma voitti New Yorkin edellisen kerran. Madison Square Gardenissa vierailijat olivat tuolloin parempia 123-94. Durant heitti tuossa ottelussa 29 pistettä.

 

kerroinkunkku/

 

Oklahoma on tällä kaudella oppinut pelaamaan paremmin ilman Durantiakin. 15 ensimmäistä ottelua ilman häntä päättyivät vain kolmesti Oklahoman voittoon, mutta yhdeksästä viimeisestä, joissa Durant ei ole pelannut Thunder on voittanut kuusi.

”Me emme enää mene shokkiin. Ymmärrämme nyt että osaamme muutkin pelata ja olemme ok”, sanoi Thunder-laituri Nick Collison.

Lumimyrsky riesana

Durant ja toinen supertähti Russell Westbrook ovat kuitenkin joukkueen selvä selkäranka. Durantin pistekeskiarvo on 25.6 per ottelu ja Westbrookin on 24.7 pistettä per ottelu.

New Yorkilla on tältä kaudelta vasta kahdeksan voittoa ja 37 tappiota. Knicks on huilannut nyt kolme päivää USA:n itärannikon lumimyrskyn vuoksi. Sen edellinen ottelu maanantaina Sacramentoa vastaan siirrettiin maaliskuulle. Hiljattain New York pelasi peräti kolmen ottelun voittoputken. Putki katkesi lauantaina Charlottessa Hornetsia vastaan 71-76. Tim Hardaway teki ottelussa 25 pistettä, vaikka Knicksin hyökkäys muuten oli umpisurkea.

New Yorkin supertähti Carmelo Anthony on ollut usein sivussa tällä kaudella lepuuttamassa kipeää polveaan. Charlottessa hän oli sivussa pelattuaan edellisessä ottelussa 42 minuuttia.

Thomas pätkätöissä

Knicks on saanut hieman puhtia hiljattain Oklahomasta hankitulta Lance Thomasilta. Thomas teki 16 pistettä per peli kahdessa viime ottelussa. Knicks on tehnyt Thomasin kanssa vain kymmenen päivän sopimuksia, toinen pätkätyö on menossa. New Yorkin joukkueessa on sen verran vähän onnistujia, että luulisi Thomasin pelaavan New Yorkissa kauden loppuun.

Vaikka pelataan New Yorkin legendaarisessa Madison Square Gardenissa, niin Oklahoma on selvä suosikki. Sen voittokerroin on vain 1.20, Knicksin voittokerroin on 4.70. Tasoitus on 9.5 pistettä. Carmelo Anthony varmaankin pelaa ylimääräisten lepopäivien ansiosta. Anthonyn vauhdittamana Knicks peittoaa tasoituksen, lapulle Knicks +9.5 Unibetin kertoimella 1.84.

Vihje: Knicks +9.5, kerroin 1,84 Unibet

Takaisin vihjeisiin