New York Rangers - Anaheim Ducks 5.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/04/2013
Jaa tämä...

Ankkalauma vierailee New Yorkissa.

New York Rangers – Anaheim Ducks, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,64 | 3,50 | 2,45 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa ensi yönä pelataan muutama äärimmäisen jännittävä sekä mielenkiintoinen kohtaaminen. Odotetuin kamppailu käydään varmasti New York Rangersin kohdatessa Anaheim Ducksin. Tällä hetkellä New York Rangers löytyy itäisestä konferenssista kahdeksannelta sijalta, kun taas läntisessä konferenssissa Anaheim Ducks on peräti kolmantena. New York Rangersin alkukausi oli äärimmäisen vaikeaa, mutta viime otteluissa New York Rangers on päässyt omalle tasolleen. Viime kierroksella New York Rangers murskasi kotonaan Carolina Hurricanesin 5-1 maalein! Kolmeen edelliseen otteluun New York Rangersilla on alla kaksi voittoa ja näissä otteluissahan New York Rangers on viimeistellyt kymmenen maalia.

Anaheim Ducks tuntuu tekevän tällä hetkellä jäällä aivan mitä vierasjoukkue haluaa, sillä viidestä edellisestä ottelustaan Anaheim Ducksilla on alla peräti neljä voittoa! Edellisellä kierroksella Anaheim Ducks voitti Buffalo Sabresin vieraissa vaatimattomasti 3-6 maalein. Anaheim Ducksin tehtävä ei ole helppo, sillä Ankkalauma joutuu pelaamaan tällä hetkellä jatkuvasti otteluita vieraissa. Itseasiassa tarkemmin sanottuna Anaheim Ducks on pelannut vieraissa jo kymmenen kertaa. Toisaalta mikäs siinä on Anaheim Ducksin pelatessa, sillä ratkaisijoita löytyy erittäin hyvään tahtiin. Anaheim on viimeistellyt tähän mennessä viisikymmentä maalia ja sehän tarkoittaa eniten maaleja koko läntisessä konferenssissa yhdessä Chicago Blackhawksin kanssa.

New York Rangers on pääsemässä pikkuhiljaa omalle tasolleen, joten lähtökohtaisesti tänään on tiedossa erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen. Anaheim Ducksille on varmasti erittäin raskasta pelata illasta toiseen vierasotteluita, mutta toisaalta Anaheim Ducksilla homma on toiminut äärimmäisen hienosti. Lähtökohdat lupailevat sitä, että maaleja nähdään tänään molemmissa päissä. Anaheim Ducksin puolustus oli Buffalo Sabresia vastaan viimeksi yllättävän epävarma, mutta kuitenkin kuusi maalia vieraissa on aina erittäin hieno suoritus. Järkevin valinta on ehdottomasti napata yli 5,5 maalia vetokupongille mukaan.  

Veikkaussivut | Tuomas