New York Rangers - Columbus Blue Jackets 13.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2013
Jaa tämä...

Syventyykö New York Rangersin ahdinko Columbuksen isäntänä?

New York Rangers – Columbus Blue Jackets, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,56 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,00 | 3,80 | 3,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Columbus Blue Jackets matkustaa suhteellisen mielenkiintoisessa kamppailussa New York Rangersin vieraaksi. Itäisessä konferenssissa New York Rangers on tällä hetkellä yhdeksäntenä, kun taas Columbus Blue Jacketsin sijoitus samassa konferenssissa on kaksitoista. Tiedossa on tällä kertaa todennäköisesti vähämaalinen kohtaaminen. New York Rangers on hävinnyt viidestä edellisestä ottelustaan peräti neljä sekä samallahan New York Rangersilla on ollut maalinteon kanssa suuria ongelmia! Edelliseen kahteen otteluun New York Rangers on pystynyt yhteensä viimeistelemään vain kaksi maalia. Viime kierroksella New York Rangers hävisi kotonaan Nashville Predatorsille 1-4 numeroin.

Columbus Blue Jacketsilla kulkee tällä hetkellä erinomaisesti, sillä vierasjoukkueella on neljään edelliseen otteluun alla peräti kolme voittoa! Edellisellä kierroksella Columbus Blue Jackets voitti New Jersey Devilsin 5-4 maalein. Columbus Blue Jackets on kuitenkin voittonsa saalistanut kotiotteluiden aikana, sillä vieraissa Columbus Blue Jackets on ollut tälläkin kaudella kauniisti sanottuna umpisurkea. Neljä edellistä vierasottelua ovat tuottaneet Columbus Blue Jacketsille vain yhden voiton. Maalinteon kanssa Columbus Blue Jackets on vieraissa tuskaillut, sillä kahteen edelliseen vierasotteluun vain kaksi tehtyä maalia on kaiken kaikkiaan sellainen suoritus, että voittaminen on erittäin hankalaa.

New York Rangersilla on tällä hetkellä erittäin tuskaista, sillä tiukatkin ottelut kääntyvät kovalla prosentilla kotijoukkuetta vastaan. New York Rangers on kuitenkin velkaa sen faneilleen, että paluu voittojen pariin tapahtuisi mahdollisimman pian. New York Rangersilla on ollut maalinteon kanssa tuskaista, mutta toisaalta Columbus Blue Jackets on vieraissa pystynyt niin pieniin maalimääriin, että tässä ottelussa voittajaksi saattaa selviytyä vain muutamalla tehdyllä maalilla. New York Rangersin kannalta hyvä asia on se, että loukkaantumisia ei juurikaan ole. Sivussa New York Rangersilta tästä ottelusta ovat ainoastaan Ryan Callahan sekä Marc Staal. Columbus Blue Jacketsin sairaslista on huomattavasti pidempi, mutta toisaalta sekin vain lisää sen todennäköisyyttä, että maalit ovat tässä ottelussa suhteellisen vähissä.

Veikkaussivut | Tuomas