New York Rangers - Los Angeles Kings 10.6.2014 | Sarja siirtyy New Yorkiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/09/2014
Jaa tämä...

Kotijoukkue tarvitsee voiton.

Vihje lyhyesti

Finaalisarja on alkanut aivan käsittämättömällä tavalla ja ensi yönä tälle huikealle sarjalle saadaan jatkoa. Rangersin on onnistuttava ottamaan tänään kotivoitto tai sarja alkaa olla taputeltu. Kings on voittanut molemmat kamppailut jatkoajalla, mutta varsinaisella peliajalla se ei ole johtanut peliä vielä kertaakaan. Rangers pääsee kotijäälleen ja siellä Kings ei saa antaa kotijoukkueelle etumatkaa.

Rangers on pystynyt haastamaan Kingsin vierasjäällä, joten uskoa kotivoittoon riittää joukkueessa varmasti. Vierasjoukkue on vääntänyt erittäin pitkiä ottelusarjoja ja pelejä, joten ei olisi ihme, mikäli otteissa alkaisi näkyä väsymystä. Rangers on pystynyt kovalla liikkeellään horjuttamaan Kingsiä ja tänään se saa kotiyleisöstään lisää virtaa. Rangers ei tässä ottelusarjassa jää nollille ja nyt on hyvä sauma voittoon kotijäällä. Kotivoitto viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen on järkevä ratkaisu tähän kohteeseen.

Vihje: Rangers ML, kerroin 1.75 Nordicbet

 

 

Perustelut vihjeelle

Finaalisarjan avausottelut ovat olleet henkisesti raskaita New York Rangersille. Se on johtanut molempia pelejä, mutta molemmat ottelut ovat päättyneet sulamiseen. Edellinen ottelu näytti jo selvältä Rangersin voitolta, mutta toisin kävi. Aiemmat ottelu ovat jokatapauksessa näyttäneet, että joukkue pystyy taistelemaan finaalisarjan voitosta tosissaan. 2-0-johto finaalisarjassa ehkä jopa hieman mairittelee tällä hetkellä Kingsiä, sillä ottelut ovat olleet äärimmäisen tiukkoja. Tulevassa ottelussa katseet kääntyvät Henrik Lundqvistiin, kun mietitään ottelun kannalta merkittävintä yksittäistä pelaajaa. Maalivahti ei ole ollut yhtä jäätävä kuin aiemmissa ottelusarjoissa, mutta tähän vaikuttaa osaltaan myös se fakta, että Kings on laukonut paljon aiempia vastustajia enemmän. Parhaana päivänä Lundqvist kuitenkin pystyy nollaamaan Kingsin hyökkäykset ja tätä vaaditaan tänään. Yöllä nähdään antaako kotiyleisö Rangersille tarvittavan lisävaihteen.

Los Angeles Kings on esittänyt kahdessa ensimmäisessä ottelussa huikeat nousut. Parannettavaa löytyy vielä ja vierasjäällä se ei saa päästää Rangersia karkumatkalle. Kingsin kolme viimeisintä ottelua ovat kaikki venyneet jatkoajalle, sillä myös viimeinen kamppailu Blackhawksia vastaan ratkesi vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Pelaajat ovat joutuneet tahkoamaan hurjia minuutteja. Viime ottelussa puolustaja Drew Doughty pelasi peräti yli 40 minuuttia. Joukkueella voi olla tässä ottelussa vaikeuksia pysyä nopean kotijoukkueen perässä. Kings on pelannut huimia ottelusarjoja ja se varmasti tiedostaa, että 2-0-johto ei tässä vaiheessa vielä oikeuta sen suurempaan leijumiseen. Yksikin voitto New Yorkista olisi kuitenkin jo erittäin ratkaiseva ottelusarjan kannalta, mutta tästä ottelusta Los Angeles ei sitä helpolla ota.

Rangersilla on ollut mahdollisuudet voittoon ja tänään sen on pakko kairata vihdoin finaalisarjan avausvoitto kotiyleisönsä edessä. Kings ei ole ollut ylivoimainen, joten kaikki edellytykset voitolle ovat olemassa. Kotivoitto viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen on hyvä veto.

Vihje: Rangers ML, kerroin 1.75 Nordicbet

 

Veikkaussivut | Antti