New York Rangers - New York Islanders 1.2.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko New York Islandersin surkea pelivire Sinisten vieraana?

New York Rangers – New York Islanders, merkki 1, kerroin 1,92 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,92 | 4,00 | 3,35 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, New York Rangers sekä New York Islanders iskevät paikallistaistelussa yhteen. New York Rangers lähtee tähän otteluun täysin ansaitusti jopa selkeänä ennakkosuosikkina. New York Rangers sekä New York Islanders kohtasivat edellisellä kierroksella ulkoilmaottelussa ja silloinhan Siniset nappasivat täydet pisteet Saarelaisilta 1-2 maalein. Tuossa ottelussa laukaukset menivät lähes tasoihin, joten siinä mielessä kamppailu oli tasainen. Tällä hetkellähän New York Rangers on joka tapauksessa kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Sitä voidaan itseasiassa arvostaa melko korkealle, sillä New York Islandersin tilanne alkaa muistuttamaan jonkinlaista vitsiä. Viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle ainoastaan yhden voiton. Tässä vaiheessa New York Islandersin puolustukseen ei löydy luottoa, sillä vierasjoukkueen alakerta on täynnä todella epävarmoja pelaajia.

New York Rangers on ollut viime kotiotteluissaan melko vakuuttava, sillä seitsemän edellistä kotiotteluahan ovat New York Rangersille tuottaneet kuitenkin neljä voittoa! Kahteen edelliseen kotiotteluun New York Rangers ei ole pystynyt voittoa saalistamaan, mutta toisaalta paljon hyviä asioita on ollut Sinisten tekemisessä. Tilastojen valossa New York Rangersia ei voida pitää laadukkaana kotijoukkueena, mutta toisaalta tähän otteluun on syytä lähteä kotivoitosta liikenteeseen, sillä New York Islanders tunnetaan normaalisti surkeana vierasjoukkueena. New York Islandersillahan on tapana kerätä suurimman osan pisteistään juuri kotijäältään. New York Islanders onkin itäisen konferenssin surkein vierasjoukkue yhdessä muutaman muun joukkueen kanssa. Saarelaisten alakerta on ollut vieraissa todella virhealtista porukkaa. Lähes sata päästettyä maalia kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta.

New York Rangers sekä New York Islanders pääsevät tähän otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä kummallakaan joukkueella loukkaantumisia juurikaan ei ole. Sehän luonnollisesti tasoittaa ottelun lähtökohtia, mutta realistisesti ajateltuna New York Rangers on ennen kaikkea järkevä valinta vetokupongille mukaan. New York Islanders tarvitsee huomattavasti enemmän tasaisuutta tekemiseensä, jos vierasjoukkue aikoo vielä taistella pudotuspelipaikasta. New York Islandersin tekeminen on tällä hetkellä niin arvaamatonta sekä epätasaista, että vierasjoukkuetta ei ole syytä lähteä rustaamaan vetokuponkia koristamaan. Joukkueiden kuudesta edellisestä kohtaamisesta voitto on vain kaksi kertaa mennyt New York Islandersin eduksi, joten New York Rangers on ollut Sinioransseille erittäin vaikea vastustaja. Kotivoitosta lähdetään liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas