New York Rangers - Pittsburgh Penguins 19.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Pittsburgh metsästämään voittoputkelleen jatkoa New York Rangersin kustannuksella.

New York Rangers – Pittsburgh Penguins, merkki 2, kerroin 2,50 Nordicbet
New York Rangers – Pittsburgh Penguins ML, merkki 2, kerroin 1,80 Expekt

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,50 | 3,75 | 2,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, New York Rangers sekä Pittsburgh Penguins iskevät yhteen suhteellisen mielnkiintoisessa ottelussa. Suomen aikaan tulevana yönä pelataan yhteensä kaksi ottelua. Itäisessä konferenssissa New York Rangers on tällä hetkellä sijalla yksitoista. New York Rangersin tilanne ottelun alla ei ole helppo, sillä viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet vain yhden voiton. Edellisellä kierroksella New York Rangers voitti jatkojen päätteeksi Calgary Flamesin 4-3 maalein, mutta muuten ilonaiheet ovat kotijoukkueen kohdalla olleet viime aikoina vähissä.

Pittsburgh Penguins lähtee täysin ansaitusti tähän otteluun jopa melko selkeänä ennakkosuosikkina. Edellisellä kierroksella Pittsburgh Penguins voitti Toronto Maple Leafsin 3-1 maalein. Viisi edellistä ottelua ovat Pittsburgh Penguinsille tuottaneet neljä voittoa. Edellisen kerran Pittsburgh Penguins on hävinnyt kahdeksas päivä kuluvaa kuuta Boston Bruinsin vieraana. Pittsburgh Penguinsilla on ollut viime aikoina paljon ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta siitä huolimatta vierasjoukkue on napannut voittoja kovalla prosentilla. Pittsburgh Penguinsin materiaali etenkin hyökkäyksessä on NHL:n parhaimmistoa, joten siinä mielessä vierasjoukkueella ratkaisijoita löytyy myös muista kentistä kuin vain ykkös,-tai kakkosketjuista.

New York Rangersilla on ollut viime aikoina valtavan suuria ongelmia maalinteon kanssa, joten siinä mielessä Pittsburgh Penguinsille tarjotaan enemmän kuin hyvää mahdollisuutta napata viides voitto putkeen! Viidestä edellisestä kotiottelustaan New York Rangers on pystynyt voittamaan vain yhden ja muutenkin tosissaan maalinteko on alkanut tuottamaan yhä suurempia ja suurempia ongelmia. New York Rangersin sairaslista ei ole pitkä, mutta tällä hetkellä se ei ole ratkaisevassa asemassa. New York Rangersin loukkaantumiset ovat Ryan Callahania sekä Marc Staalia lukuunottamatta tällä hetkellä poissa, mutta siitä huolimatta Pittsburgh Penguins nostetaan vetokupongille mukaan. Pittsburgh Penguins saattaa saada muutenkin sairaslistalta apuja, sillä esimerkiksi Evgeni Malkin on erittäin lähellä pelikuntoa. Asia on syytä tarkistaa vielä ennen lopullista pelipäätöstä.

Veikkaussivut | Tuomas