New York Rangers - Washington Capitals 20.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Washingtonin alamäki New York Rangersin toimesta?

New York Rangers – Washington Capitals, merkki 1, kerroin 2,12 Betsson
New York Rangers – Washington Capitals ML, merkki 1, kerroin 1,70 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 2,12 | 3,75 | 3,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, New York Rangers sekä Washington Capitals iskevät yhteen. Itäisessä konferenssissa New York Rangers on tällä hetkellä kuudentena, kun taas Washington Capitalsin sijoitus samaisessa konferenssissa on kymmenes. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kolme pistettä kotijoukkueen eduksi. Washington Capitals joutuu tähän otteluun todella vaikeasta tilanteesta, sillä vierasjoukkueella on menossa vaikea tappioputki. Neljä edellistä ottelua ovat Washington Capitalsille tuottaneet yhtä monta tappiota! Edellisellä kierroksella vierasjoukkue hävisi Columbus Blue Jacketsia vastaan 5-1 maalein. Kahteen edelliseen otteluun Washington Capitalsille ollaan viimeistelty yhdeksän maalia, joten puolustuksessa on tapahduttava huomattavia muutoksia, jotta vierasjoukkue palaisi takaisin raiteilleen.

New York Rangers on kuin salama kirkkaalta taivaalta noussut NHL:n tulikuumimpien joukkueiden listaan – viisi edellistä ottelua ovat New York Rangersille tuottaneet mahtavasti peräti neljä voittoa! Edellisellä kierroksella New York Rangers voitti Ottawa Senatorsin 1-4 maalein. Jotain kotijoukkueen tilanteesta kertoo se, että vastustajat ovat jääneet järjestämällisesti todella pieniin maalimääriin. Kahdenkin maalin tekeminen Sinisiä vastaan on tällä hetkellä erittäin hankalaa. Kahteen edelliseen otteluun New York Rangersille ollaankin viimeistelty yhteensä vain yksi maali. New York Rangersin yksi selkeä syy viime aikojen onnistumiselle on varmasti se, että kotijoukkueella ei ole ollut ongelmia loukkaantumisten kanssa. Tähän otteluun New York Rangers on mahdollisesti saamassa takaisin kokoonpanoonsa Dominic Mooren sekä Carl Hagelinin, joten siinä tapauksessa Sinisten sairaslista olisi periaatteessa täysin tyhjä.

Washington Capitalsin tilanne vaikuttaa tämän ottelun alla hyvin haastavalta, sillä vierasjoukkueen puolustus tuntuu tekevän virheitä melko kovalla kädellä. Washington Capitalsin suurin ongelma onkin löytynyt juuri puolustuksesta, sillä epävarmat peliesitykset johtuvat varmasti suurilta osin puolustajien tekemistä virheistä. Nykyään liian monessa vierasottelussa Washington Capitalsille tehdään neljää tai viittä maalia. Sillä tavalla voittaminen tässä lajissa on melko vaikeaa. Washington Capitals on kylläkin voittanut joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista, mutta tässä ottelussa New York Rangers nousee täysin ansaitusti jopa selkeäksi ennakkosuosikiksi. Jack Hillen on edelleen ainoana pelaajana sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta, mutta toisaalta ”Capseille” tämä taistelu on vieraissa jo kolmas putkeen, joten matkarasitustahan siitä on seurannut. Kaiken kaikkiaan New York Rangers on lähellä täyden pistepotin nappaamista.

Veikkaussivut | Tuomas