New York Knicks - Sacramento Kings 13.2.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/12/2014
Jaa tämä...

Tekeekö Sacramento turhan vierailun New Yorkiin?

New York Knicks – Sacramento Kings (+6 pistettä), merkki 1, kerroin 1,91 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,40 | 3,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelussa New York Knicks isännöi vieraaksi saapuvaa Sacramento Kingsiä. Läntisen konferenssin viimeisenä oleva Sacramento Kings on ollut juuri niin hyvä mitä sarjataulukko vierasjoukkueen kohdalla kertoo. Sacramento Kings ei ole toistaiseksi saanut käytännössä mitään aikaan. Varsinkin vieraissa Sacamento Kings on ollut pelkästään täysi vastaantulija. Tilastojen valossa Sacramento Kingsiä voidaan pitää oman konferenssin surkeimpana vierasjoukkueena. Sacramento Kings muutenkin matkustaa New York Knicksiin melkoisen karmeassa tappioputkessa. Se toisaalta ei ole vierasjoukkueen kohdalla mitään uutta. Kolme edellistä ottelua ovat tuottaneet Sacramento Kingsille yhtä monta tappiota. Sacramento Kings on joutunut lisäksi viime aikoina pelaamaan paljon vierasotteluita, joten se tuskin parantaa vierasjoukkueen mahdollisuuksia.

New York Knicks hävisi edellisellä kierroksella Oklahoma City Thunderille 112-100 numeroin, mutta kotijoukkueen kohdalla on todettava, että otteluohjelma on ollut äärimmäisen vaikea. Viiteen edelliseen otteluun New York Knicks on joutunut pelaamaan suurimpia mestarisuosikeita eli Oklahoma City Thunderia sekä Miami Heatia vastaan. New York Knicks on siitä huolimatta ollut viime aikoina varsinkin kotonaan erinomaisessa pelivireessä. Seitsemän edellistä kotiottelua ovat tuottaneet New York Knicksille viisi voittoa. Paljon hyvää on näin ollen ollut kotijoukkueen tekemisessä New York Knicks kylläkin on kärsinyt kauden aikana valtavista loukkaantumisongelmista, muta pikkuhiljaa loukkaantumiset ovat kotijoukkueen kohdalla historiaa. J.R. Smith on kaiken lisäksi hyvinkin mahdollisesti tässä ottelussa New York Knicksin käytettävissä.

Sacramento Kings on ollut tällä kaudella todella heikko eikä kahden laadukkaan ottelun pelaamista putkeen ole ollut nähtävissä vierasjoukkueen tekemisessä. Sacramento Kingsin kannalta hyvä asia on se, että vierasjoukkueella ei ole ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta muuta hyvää sacramentolaisten tilanteesta on vaikeaa lähteä etsimään. Ennen kaikkea New York Knicks on materiaaliltaan Sacramento Kingsiä edellä sekä toisekseen pelivireeltään joukkueiden tilanteet ovat täysin erilaiset. Joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta voitto on mennyt vain yhden kerran Sacramento Kingsin eduksi, joten lähtökohtaisesti vaikeaa on kuvitella, että tälläkään kerralla Sacramento Kingsillä olisi asiaa voittotaisteluun. Selkeältä kotivoitolta tämä kohde näin etukäteen vaikuttaa.

Veikkaussivut | Tuomas