New York Giants - Seattle Seahawks 15.12.2013 | NFL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Palaako Seattle takaisin voittojen pariin NY Giantsin kustannuksella?

New York Giants (+8 pistettä) – Seattle Seahawks, merkki 2, kerroin 1,85 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 4,28 | 1,24 PELAA TÄSTÄ

 

 

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ottelussa New York Giants sekä Seattle Seahawks iskevät yhteen. Lähtökohtaisesti ottelussa on vain yksi suuri ennakkosuosikki ja se on tietenkin Seattle Seahawks. NFC-konferenssissa New York Giants on tällä hetkellä sijalla kaksitoista. Oikeastaan New York Giantsilla ei ole homma toiminut missään vaiheessa. New York Giants on pelannut kaiken kaikkiaan kolmetoista ottelua ja niistä peräti kahdeksan on päättynyt kotijoukkueen tappioon. Edellisellä kierroksella New York Giants oli täysin vastaantulija San Diego Chargersin vieraana. Tuo ottelu päättyi 37-14 numeroin San Diego Chargersin murskavoittoon.

Seattle Seahawks pelaa tässä ottelussa jo toisen kerran vieraissa putkeen, sillä viime sunnuntaina Seattle Seahawks pelasi erittäin jännittävän kamppailun San Francisco 49ersin vieraana. Tuo ottelu päättyi San Francisco 49ersin voittoon 19-17 numeroin. Kaiken kaikkiaan ottelu oli erittäin tasainen sekä jännittävä loppuun saakka. Viisi edellistä ottelua ovat Seattle Seahawksille tuottaneet peräti neljä voittoa, joten vierasjoukkueen pelivire on ollut enemmän kuin kohdallaan. Seattle Seahawksin hyökkäys on muutenkin ollut kaiken kaikkiaan erittäin tehokasta seurattavaa. Esimerkiksi edellisessä kotiottelussaan Seattle Seahawks murskasi New Orleans Saintsin 34-7 lukemin.

New York Giantsin kannalta hyvä asia on se, että kotiotteluissaan viime aikoina tulosta on suhteellisen mukavasti tullut. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että kokonaiskuvassa New York Giants on ollut suhteellisen surkea kotijoukkue. Kuusi kotiottelua ovat kaiken kaikkiaan New York Giantsille tuottaneet vain kolme voittoa. Seattle Seahawks lähtee täysin ansaitusti tähän otteluun vieraskentästä huolimatta selkeänä ennakkosuosikkina. Seitsemän vierasottelua ovat Seattle Seahawksille tuottaneet viisi voittoa. Se on suhteellisen loistava saldo joukkueelta kuin joukkueelta. Kaiken kaikkiaan Seattle Seahawks on jättänyt itsestään erittäin hyvän kuvan, vaikka edellisellä kierroksella San Francisco 49ers olikin parempi.

Veikkaussivut | Tuomas