Newcastle - Leicester 18.10.2014 | Joko Pardew saa kenkää?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

Jos Newcastle ei voita niin se tekee seuraennätyksen – kahdeksan perättäistä ottelua Valioliigan kauden alusta lähtien ilman voittoa

Vihje lyhyesti

– Newcastlen managerin Alan Pardew’n potkuja on jo odoteltu muutama viikko, ja kyllähän se niin on että jos joukkue ei nyt voita sarjanousija-Leicesteria kotonaan, niin Pardew’lle on tultava lähtö. Joukkue on kehno, sillä ei ole vielä liigavoittoa tältä kaudelta. Taisteluhenkeä Newcastlessa on, edellisessä kotiottelussa se tuli kahden maalin takaa tasoihin Hullia vastaan. Kärkimies Cisse on tehnty nyt neljä maalia muutaman viime pelin aikana, joten hän on joukkueen ainoa valopilkku.

– Leicesterilla saattoi olla hieman väsymystä ennen maaottelutaukoa. Se päästi kotikentällään Burnleyn kahden maalin takaa tasoihin ja heti perään hävisi Crystal Palacen kentällä. Leicesterin kauden valopilkku on ollut ehdottomasti komea 5-3 -kotivoitto Manchester Unitedista. On aina hauskaa, kun pikkujoukkue nöyryyttää miljönäärejä. Kummallakaan joukkueella ei ole järin pahoja loukkaantumishuolia. Newcastlen maalivahti Krolkin lienee pelikuntoinen. Muutaman pelaajan kunto pitkän maaottelureissun jäljiltä on vielä kysymysmerkki.

[ Cisse on iskussa, yli 2,5 maalia on hyvä veto. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

– Newcastle on kaikesta huolimatta ottelun kertoimissa suosikki, mutta ei sille voi rahojaan laittaa ennen kuin joukkue näyttää parempaa. Usein se petraus vaatii jonkin muutoksen, kuten managerin vaihdon.

Vihje: Leicester +0.5, kerroin 1,72 Unibet

 

 

Lähtökohdat otteluun

Newcastle on surkea joukkue, ja jos tämäkin ottelu päättyy tappioon, niin pakkohan sen on tarkoittaa manageri Alan Pardew’n erottamista. Jos Newcastle ei voita Leicesteria niin se tekee seuraennätyksen – ei voittoja ensimmäisestä kahdeksasta Valioliiga-ottelusta.

”Me emme ole olleet epäonnisia, meillä ei ole ollut kovia loukkaantumishuolia, emme ole surkeiden tuomarivirheiden uhreja”, Newcastlen seuralegenda Alan Shearer sanoi joukkueesta. Tilanne on vain se, että joukkue ei ole hyvä. Kesän hankinnat eivät ole olleet onnistuneita. Emmanuel Riviere osui kaksi kertaa Capital One Cupissa, mutta hän ei päässyt kentälle Swanseassa, vaan kärjessä aloitti Papiss Cisse. Cisse on vaikuttanut melko hyvältä tällä kaudella, maalejakin on tullut jo neljä. Hänen maalinsa taitavat olla Newcastlen ainoa toivo.

Edellisen kerran Newcastle on voittanut elokuun lopulla Liigacupissa. Tuolloin alasarjojen Gillingham hävisi Newcastlelle niukasti 0-1. Joukkueen edellinen Valioliigan kotiottelu oli 2-2 -tasapeli Hullin kanssa. Newcastle oli ottelussa jo 0-2 –tappiolla, mutta Cisse nosti viimeisen parinkymmenen minuutin aikana joukkueen tasoihin. Taisteluhenkeä joukkueessa siis on. Ennen maaottelutaukoa Newcastle pelasi tasan Swanseassa, tässäkin ottelussa Cisse teki kaksi maalia. Manageri Pardew laittoi Swanseaa vastaan kentälle melko hyökkäävän ryhmän, painetta voittoihin alkaa jo olla. Todennäköisesti Leicesteria vastaakin lähdetään hakemaan voittoa vaikka pienellä riskillä.

[ Cisse on hyvä veto ensimmäisen maalin tekijäksi. Gutsille 100 € bonus tästä ]

Newcastlen maalivahti Tim Krul on pelikuntoinen, vaikka olkapäässä onkin ollut viime aikoina ongelmia. Samaten Daryl Janmaat ja Paul Dummett ovat pikkuvaivoista huolimatta kunnossa. Cisse ja Cheick Tiote olivat maaottelutauolla joukkueidensa mukana pitkillä reissuilla, mutta lienevät pelikuntoisia. Ryan Taylor, Siem de Jong ja Rolando Aarons ovat pikku hiljaa palaamassa peleihin, ehkä jo tähän otteluun.

Sarjanousija Leicester on taulukossa puolenvälin paikkeilla. Sen kauden kohokohta on ilman muuta ollut 5-3 –kotivoitto Manchester Unitedista. Edellinen Valioliiga-ottelu Leicesterilla oli 2-2 –tasuri kotikentällä Burnleytä vastaan. Kotijoukkue oli viemässä jo kaikkia kolmea pistettä kunnes Burnley teki tasoituksen yliajan kuudennella minuutilla. Edellinen Leicesterin vierasottelu oli Crystal Palacea vastaan ja sen se hävisi 0-2. Leicesterin vierassaldo on voitto ja kaksi tappiota, kolme pistettä tuli syyskuun puolivälissä Stoken kentältä.

Lehdissä ja muissa kirjoituksissa arvioitiin ennen maaottelutaukoa, että Leicesterilta alkaa vauhti hiipua ja joukkue väsyä, joten heille tauko tuli hyvään paikkaan.
Leicesterin managerilla Nigel Pearsonilla ei ole pahempia loukkaantumishuolia. Riyad Mahrez ja Jeffrey Schlupp olivat Algerian ja Ghnan matkassa maaottelutauolla, mutta vielä eilen he eivät olleet palaneet Leicesteriin. Joukkueen pitkäaikaisloukkaantuneita ovat Matt Upson ja Zoumana Bakayogo.

Perustelut vihjeelle

Newcastlen voittokerroin on 2.15. Surkeaa joukkuetta ei oikein voi noin pienellä kertoimella pelata. Leivester puolen maalin tasoituksella on 1.72 ja parempi pelata se, ei Newcastle voita ottelua kuin korkeintaan neljä kertaa kymmenestä.

Vihje: Leicester +0.5, kerroin 1,72 Unibet

Veikkaussivut | Anssi