Newcastle - Manchester City 12.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/12/2014
Jaa tämä...

Manchester City matkustaa Harakoiden vieraaksi Valioliigakohtaamiseen.

Newcastle – Manchester City, merkki 2, kerroin 1,65 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 5,50 | 4,20 | 1,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, päivän ensimmäisessä kamppailussa Manchester City matkustaa testaamaan Newcastlen päivän vireen. Tänään Englannin korkeimmalla sarjatasolla pelataan yhteensä kaksi taistelua. Sarjataulukossa Newcastle on tällä hetkellä kahdeksantena, kun taas Manchester City löytyy kolmannelta sijalta. Monet ihmiset saattavat ihmetellä Manchester Cityn sijoitusta ”vasta” kolmantena, mutta sehän selittyy sillä, että kärkikaksikko on pelannut Manchester Cityä yhden ottelun enemmän. Manchester City nousisi tänään voitolla takaisin Valioliigan kärkipaikalle ja periaatteessa vierasjoukkue sinne myös kuuluu. Manchester City on käytännössä kaikilla mittareilla katsottuna Valioliigan suurin mestarisuosikki. Missään tapauksessa vierasjoukkueella ei ole tälläisistä otteluista varaa pisteitä menetellä tai muussa tapauksessa suurin mestarisuosikki saattaa pudota vielä kauaskin kärjestä.

Manchester City on ollut jo pitkään aikaan sellaisessa pelivireessä, että heikompia saattaisi alkaa jo hirvittämään – kymmenen edellistä ottelua ovat Manchester Citylle tuottaneet kahdeksan voittoa sekä kaksi tasapeliä! Manchester Cityllä maalintekovoimaa hyökkäyksestä löytyy yksinkertaisesti enemmän kuin muilta joukkueilta. Manchester City onkin viimeistellyt jo pelkästään Valioliigaotteluissa 57 maalia ja sehän on kaiken kaikkiaan fantastinen suoritus. Manchester City pelasi viikko sitten Cupin ottelussa 1-1 maalein tasapelin surkeaa Blackburnia vastaan, mutta tuossa ottelussa vierasjoukkueen keskittyminen ei todennäköisesti ollut ”aivan” parhaalla mahdollisella tasolla. Manchester City on siispä käytännössä kulkenut Valioliigakamppailuissa voitosta voittoon ja se lupaileekin vain ja ainoastaan hyvää jatkoa ajatellen.

Newcastle on viime aikoina pelannut materiaalinsa nähden hyvin, mutta kotijoukkueen kannalta erittäin kurja asia on se, että loukkaantumisia riittää – nyt puhutaan Newcastlen kohdalla vieläpä erittäin tärkeistä loukkaantumisista. Sivussa suurella todennäköisyydellä Harakoiden vahvuudesta tänään ovat Mathieu Debuchy, Yohan Cabaye, Tim Krul sekä Fabricio Coloccini. Newcastlen materiaali ei yksinkertaisesti loukkaantumisia kestä, sillä kotijoukkueen materiaali ei luonnollisesti ole millään mittarilla katsottuna edes sellainen, että siiitä voisi lähteä Manchester Cityn materiaalin kanssa keskustelemaan. Manchester City on viidestä edellisestä vierasottelustaan saalistanut jokaisesta voiton tuota Blackburnia vastaan pelattua Cupin ottelua lukuunottamatta. Yaya Toure sekä Kun Aguero ovat tärkeistä pelaajista sivussa Manchester Cityn vahvuudesta, mutta Yaya Tourehan on erittäin lähellä pelikuntoa. Lähtökohtaisesti Manchester City on selkeä ennakkosuosikki vieraissakin.

Veikkaussivut | Tuomas