VIDEO: Newcastlen päävalmentajalle potkut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 03/11/2016
Jaa tämä...

Harakoiden päävalmentaja on saanut kenkää.

Jalkapallon Englannin Valioliigan häntäpäässä oleva Newcastle on antanut potkut päävalmentaja Steve McClarenille. Päätös potkujen antamisesta ei tullut yllätyksenä, sillä köysi hänen ympärillä oli kiristynyt jo pitkään.

Newcastle on voittanut kuudesta edellisestä ottelustaan ainoastaan yhden. Tällä hetkellä mustavalkoisilla on täysi työ siihen, että he eivät putoa sarjaporrasta alemmaksi. Pelaamatta on vielä kymmenen kierrosta.

– Lauantain Bournemouth-tappion jälkeen seura on miettinyt sarjasijoitusta ja päättänyt, että McClarenin työsuhde päättyy välittömästi, Newcastlen tiedotteessa kerrotaan.

McClarenin seuraajasta ei ole tässä vaiheessa vielä tietoa. Yksi vaihtoehto kuitenkin on Rafael Benitez, joka sai tammikuussa potkut Real Madridin päävalmentajan tehtävistä.

Viime heinäkuussa McClaren kirjoitti kolmen vuoden sopimuksen Newcastlen kanssa, mutta urakka tuli kuitenkin päätökseen jo tässä vaiheessa. Lisäksi hän on istunut myös seuran johtoryhmässä.

 

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Norjalaisella mummulla pysyy pallo hallussa
VIDEO: Zlatan laittaa työnhakijan kovaan paikkaan rekrytointihaastattelussa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa