Aikamoinen kämmi: Newcastle-pomo yritti hankkia oman pelaajansa! | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2013
Jaa tämä...

Sunday People -lehti kertoo, että Newcastle-pomo Joe Kinnearille sattui siirtomarkkinoilla melkoisen naurettava moka.

Valioliiga-joukkue Newcastle Unitedin jalkapallojohtaja Joe Kinnear yritti Sunday People -lehden tietojen mukaan hankkia Birminghamissa pelaavan Shane Fergusonin rivistöönsä. Ainut ongelma hankkimisprosessissa oli se tosiasia, että Ferguson olikin jo valmiiksi kirjoilla Newcastle Unitedissa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Sunday People -lehden toimittaja Alan Oliver.

Oliverin mukaan Kinnear oli tarkkailumatkallaan kiinnostunut Birmingham Cityssä pelaavasta Fergusonista, kun keskikenttäpeluri oli esiintynyt edukseen liigacup-kamppailussa Swanseata vastaan. Newcastle-pomo olikin ottanut asiasta yhteyttä Birminghamin johtoportaaseen, sillä hänella oli aikomus hankkia lupaava nuorukainen Newcastlen väreihin.

Birminghamin johto ei kuitenkaan ollut uskoa korviaan, kun Kinnear soitteli kyselläkseen Fergusonista. He luulivat, että kyseessä oli pelkkä vitsi.

– Ferguson pelasi poikkeuksellisen hyvin sinä iltana, ja Joe Kinnear kertoi yhdelle edustajallemme, että hän on kiinnostunut hankkimaan miehen, kommentoi Sunday Peoplen lähde.

– Ensin meidän kaverimme luuli Kinnearin vitsailevan, mutta sitten hän ymmärsi, ettei Kinnear tiennyt Fergusonin olevan jo Newcastle-pelaaja.

Newcastle solmi Fergusonin kanssa jopa viiden vuoden sopimuksen vuonna 2011.

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut