valioliiga newcastle tottenham

Valioliiga: Newcastle - Tottenham klo 15:30 su 13.8.2017

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 08/12/2017
Jaa tämä...

Sunnuntaina Valioliigassa luvassa varsin mielenkiintoinen ottelu. Sarjanousija Newcastle kohtaa maalikuninkaaksi povatun Harry Kanen ja Tottenhamin. Onko Harakoilla tässä matsissa yllätyssaumaa vai viekö Tottenham kaikki pinnat mennessään?

Oman huolensa vieraiden pelikunnosta antaa se, että kokoonpano ei välttämättä ole puolustuksen osalta se, minkä sen pitäisi olla. Danny Rosen ja Kieran Trippierin loukkaantumiset tulivat pahaan paikkaan, toki Rose on myös lähdössä seurasta todennäköisesti jos ei nyt tämän siirtoikkunan aikana niin ainakin seuraavan.

unibet-100e-riskitön-veto-kampanja

On kuitenkin selvää että Mestaruustaiston ovia kolkuttelevalla Tottenhamilla on astetta tai kahta parempi rosteri näiden loukkaantumisten myötä tai niistä riippumatta. Oletettu vieraiden kokoonpano tähän otteluun voisi olla:

Lloris – Davies, Verthongen, Alderweireld, Dier – Dembele, Winks, Eriksen, Alli, Sissoko – Kane

Tästä jengistä maalintekijävetoja on hyvä laittaa ainakin Kanelle, Eriksenille ja Allille, aika pienillä kertoimilla tämä kolmikko on mm Unibetin maalintekijävetoon asetettu. Käy katsomassa kertoimet ja betsaa omia suosikkeja.

Lyö vetoa ottelusta esimerkiksi Unibetillä.

Newcastle – Tottenham, mitä kotijoukkue tekee?

Newcastlea on povattu sarja-arvioissa jopa sarjan puolivälin paikkeille, eli se säilyttäisi sarjanousijana paikkansa Valioliigassa. Rafa Benitezin Newcastle on tervetullut lisä Valioliigaan, fanaattiset kotifanit pitävät vierailijajoukkueet ruodussa ja ryhdissä.

Tässä ottelussa Newcastle yltänee enintään tasapeliin, sen verran isosti kertoimet ovat nyt vieraille. Newcastlen voitto olisi, jos ei nyt kierroksen suurin yllätys, mutta sellainen läväytys Tottenhamin naamalle että ei paremmasta väliä. No, kuten olemme nähneet monta kertaa aiemminkin, ei näitä matseja kertoimia katselemalla voiteta. Kanen maali, Tottenhamin voitto, niitä vedonlyöjät tästä eniten odottavat.

Elliot – Dummett, Lejeune, Clark, Manquillo – Shelvey, Hayden, Atsu, Perez, Ritchie – Mitrovic.

Kyllähän tuo vähän sellainen kakkosluokan kokoonpano on esimerkiksi Tottenhamin rosteriin verrattuna, mutta parhaana päivänä tähän jengiin kapsahtaa mikä tahansa Valioliigajengi. Ei kai sunnuntaina ole Spursin vuoro kompuroida pahamaineisella Newcastlen kotikentällä?

Lyö vetoa ottelun lopputuloksesta vaikkapa tasoitusvedon kautta, tarjolla on erinomaisia kertoimia.

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Klikkaa alla olevaa banneria, hyödynnä mainio ensitallettajan bonus tai nauti parhaista kertoimista.