Newcastle - West Bromwich 30.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Newcastle sekä West Bromwich vastakkain Valioliigan myöhäiskamppailussa.

Newcastle – West Bromwich, merkki yli 2,5 maalia, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 2,04 | 3,30 | 3,85

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan illan myöhäisottelussa vastakkain asettuvat Newcastle sekä vieraaksi saapuva West Bromwich. Sarjataulukossa Newcastle on tällä hetkellä kahdeksantena, kun taas West Bromwich on kolmea sijaa alempana. Etenkin West Bromwichille tiukkojen otteluiden kääntäminen oman joukkueen eduksi on ollut vaikeaa. West Bromwich on pystynyt saalistamaan vain kolme voittoa, mutta tasapelejä on tullut peräti kuusi kappaletta. Molemmat joukkueet ovat olleet viime kierroksilla runsasmaalisia ja on syytä olettaa, että myös tänään maaleja on tiedossa. Edellisellä kierroksella Newcastle voitti kotonaan Norwichin 2-1 maalein, kun taas West Bromwich viimeksi tasasi pisteet Aston Villaa vastaan 2-2 numeroin.

Edellisestä neljästä ottelustaan peräti kolmessa West Bromwich on pelannut erittäin runsasmaalisia otteluita ja tällä hetkellä West Bromwichin pelejä onkin iloa seurata – otteluissa nykyään sattuu ja tapahtuu! Edelliseen kahteen otteluun West Bromwichin otteluissa ollaan nähty yhteensä peräti kahdeksan maalia. S.Long on ollut tietenkin West Bromwichin hyökkäyksessä erittäin vaikeasti pideltävissä melkeinpä joukkueelle kuin joukkueelle. Aston Villaa vastaan West Bromwichin ykköshyökkääjä viimeisteli kaksi maalia heti ottelun alkupuoliskolla. Toisaalta kertoohan se valitettavasti jotain, että Newcastlen paras maalintekijä on viimeistellyt kahdeksan maalia, kun taas West Bromwichin paras maalintekijä on tolppien väliin osunut kolmesti.

Newcastle on ollut kotonaan viime aikoina erittäin vahva, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet kolme voittoa, tasapelin sekä vain yhden tappion. Newcastle tunnetaan suhteellisen kotiriippuvaisena joukkueena, mutta toisaalta Newcastle on kotonaan alkukaudella sentään ehtinyt voittamaan jopa Chelseankin. Lähtökohtaisesti Newcastlella itseluottamus on kotiotteluiden osalta varmasti korkealla. Vieraissa West Bromwichin puolustus on vuotanut sen verran pahasti, että todennäköisesti yli 2,5 maalia tulee tässä kamppailussa rikkoontumaan. West Bromwichin alakerta on kaiken kaikkiaan hyvin virheherkkää porukkaa, joten kaiken järjen mukaan tapahtumarikas kohtaaminen on tiedossa. Maaliodotusarvoa nostaa se, että molemmat joukkueet saavat todennäköisesti apuja sairaslistalta tähän otteluun. Esimerkiksi S.Taylor on Newcastlen kokoonpanossa tekemässä paluun kotijoukkueen vahvuuteen.

Veikkaussivut | Tuomas