Neymar, Coutinho, Griezmann ja Özil

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 08/02/2017
Jaa tämä...

Kun yksi palikka lähtee pois niin tulee kiire saada uusi tilalle. Tällainen on tilanne tällä hetkellä Euroopan suurseurojen pelaajasiirtojen osalta. Supertähdet, jotka jättävät yllättäen seuran, saavat aikaan kovan tohinan, tilalle pitää saada todella kovan luokan pelimies korvaajaksi.

Brassi Neymar on ilmeisesti oikeasti todella lähellä siirtoa Barcelonasta PSG:en. Ja tämän vuoksi Barcelonan on pakko löytää todella kova pelimies tilalle. Neymarin lähtö rikkoisi Barcan viime kausien selkärangan, hyökkäyspään supertrion Neymar-Messi-Suarez.

Viime viikolla Barcan ykkösehdokas Neymarin korvaajaksi oli Liverpoolin brassi Philippe Coutinho. Liverpool ei tietenkään halua luopua hyökkäyksensä avainpelaajasta, ja tällä hetkellä Coutinhon Barca -siirrosta ei enää puhuta samalla varmuudella kuin muutama päivä sitten. Brittilehdet uutisoivat, että Liverpool olisi hylännyt Barcelonan 72 miljoonan punnan tarjouksen. Pool arvioi Coutinhon 90 miljoonan punnan arvoiseksi.

Griezmann Barcaan?

Viimeksi Neymarin korvaajaksi on nostettu Atletico Madridin kanssa hiljattain uuden sopimuksen tehnyt Antoine Griezmann. Griezmannilla on sopimuksessan ulosostoehtona 85 miljoonaa puntaa, mutta se ei tietenkään ole Barcalle esteenä. Neymarin myyntihinnaksi on ilmoitettu huimat 196 miljoonaa.

Griezmann oli aiemmin kesällä jo kovasti menossa Manchester Unitediin, mutta tämä kauppa meni mönkään.

Englannissa on uutisoitu tällä viikolla myös sellaisesta, että jos Coutinho jää Liverpooliin, niin Barcelona ostaa Arsenalista Mesut Özilin 53 miljoonalla punnalla. Özilillä on menossa sopimuksen viimeinen vuosi Arsenalin kanssa, ja seuralla saattaa olla houkutusta ottaa saksalaisesta pelintekijästä suuret rahat.

Wenger tiukkana

Arsenalin manageri Arsene Wenger on kuitenkin tiukasti sitä mieltä, että seuran ei pidä päästää Öziliä ja Sanchezia mihinkään silläkään uhalla, että seura saattaa vuoden päästä menettää supertähdet ilmaisella siirrolla.

Wenger on itse asiassa sitä mieltä, että tilanne on nyt Arsenalille mitä mainion, kun kuusi ykkösjoukkueen pelaajaa on sopimuksen viimeisellä vuodellaan.

”Tämä on paras mahdollinen tilanne. Miksi” Nyt kaikkien täytyy pelata hyvin”,Wenger sanoi. Hän odottaa pelaajien laittavan parastaan,että heille olisi ensi kaudella kovan luokan ottajia. Wengerille kelpaa se, että Arsenal on tällä kaudella loistava ja motivoitunut, tulevasta ei niin tarvitse välittää, vaikka tähdet häipyisivätkin ilmaiseksi muualle. Kuulostaa siltä, että tuleva kausi olisi Wengerinkin viimeinen, kaikki tai ei mitään -kausi.

Matic, Bakayoko, Fellaini ja Drinkwater

Toinen palikka, joka sotkee kuvioita, on Chelsean Nemanja Matic. Manchester United havittelee Maticia tosissaan. Maticin tilanne Chelseassa meni hankalaksi, kun joukkue hankki Monacosta Tiemoue Bakayokon.

United olisi halunnut keskikenttänsä pohjalle Tottenhamin Eric Dierin, mutta tämä hanke ei onnistunut. Jos Matic siirtyy Manchester Unitediin, niin silloin joukkueen keskikentän pohjalla huseerannut Marouane Fellaini tarvitsee uuden seuran, muuten uhkana on pitkä penkkikomennus.

Keskikentän pelaajien tilanteessa on vielä se mutka, että Chelsealle ei pelkästään riitä Bakayoko. Guardian uutisoi hiljan, että seura havittelee myös Leicesterin Danny Drinwateria, jos Maticin United -siirto toteutuu.

 

Lyö vedot  Unibetille!>>