Huhu: PSG valmis maksamaan Neymarin ulosostohinnan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

 

Barcelonan äärettömän kovan hyökkäyskolmikon, Neymar – Luis Suarez – Lionel Messi rivit rakoilevat. Tai ainakin näin kerrotaan. Tällä kertaa Neymarin sanotaan olevan tyytymätön Messin varjossa pelaamiseen. No tottahan se tietenkin on, maailman parhaan pelaajan varjossa pelaaminen voi olla melkoisen turhauttavaa. Voidaan melkein väittää että missä muussa tahansa joukkueessa Neymar olisi isompi tähti.

Nyt tähti itse, tai ainakin joku taustajoukoista on päättänyt että Neymar ei viihdy enää Barcelonan varjopaikoilla. Pariisilainen PSG on ottanut tästä täkyn ja on ilmoittanut heti että on valmis maksamaan 222 miljoonan euron ulosostohinnan jonka Barcelona ja Neymar ovat sopimukseen aikoinaan täräyttäneet.

 

Näiltä casinoilta jopa 1200€ bonusta ja kymmeniä ilmaiskierroksia

Neymarille parempaa palkkaa?

Täytyy nyt kuitenkin muistaa, ennenkuin PSG:n fanit menevät ihan pähkinöiksi, että usein nämä huhut on laitettu liikkeelle sen takia että vauhditetaan hieman sopimusneuvotteluja oman seuran kanssa. Tuliko sorvattua sittenkin liian alhaisella liksalla sopimus Barcelonan kanssa? Olisiko uudelle allekirjoitusbonukselle käyttöä?

Ennen kuin aletaan painamaan PSG:n paitoja Neymarin nimellä, katsotaan tämä huhu loppuun. Voi hyvinkin olla että pian näemme Neymarin Barcelonan paidassa La Ligassa ja Mestareiden liigassa nakuttamassa maaleja, tyytyväisenä siinä Messin vierellä. Hieman parempaa palkkaa nauttivana.

Tsekkaa vedonlyöntiyhtiöiden betsikohteet siirtomarkkinoille ja muistathan että jo nyt voit lyödä vetoa esimerkiksi La Liga -voittajasta. Barcelonan kerroin Unibetillä on muuten 1.95, Real Madridin 1.90.

Tuleeko ensi kaudelle jatkoa tähän 10 parhaaseen Neymar-maaliin ja missä joukkueessa?

PELAA NYT