VIDEO: Neymar heilautti huikean osuman La Ligassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 11/08/2015
Jaa tämä...

Tekniikka hallussa

Barcelonan brassitähti Neymar heilautti sunnuntain La Liga-kierroksella huikean osuman Villarealin verkkoon. Taituri iski toisella puoliajalla kaksi maalia vastustajan verkkoon, mutta erityisesti toinen maali oli hiveltävää katseltavaa. Neymar otti pallon ilmasta haltuunsa kääntyen samalla ja täräytti pelivälineen vastustamattomasti Villareal-maaliin.

Neymar iski maalit 60. ja 85. peliminuutilla. Myös hyökkääjä Luis Suarez onnistui maalinteossa, kun uruguaylainen täräytti pallon pilkulta Villarealin verkkoon 70. peliminuutilla. Barcelona nappasi kolme pistettä puhtaalla 3-0-kotivoitolla.

Barcelona kärjessä

Barcelona on kerännyt 11 ottelun jälkeen 27 pistettä, ja joukkue löytyykin koko La Ligan kärjestä. Real Madrid on kuitenkin toisena vain kolmen pisteen päässä yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Lionel Messi puuttuu edelleen Barcelonan kokoonpanosta, mutta Luis Suarez ja Neymar ovat paikanneet argentiinalaista vähintäänkin loistavasti, sillä molemmat ovat iskeneet kahdeksan osumaa Messin loukkaantumisen jälkeen. Joukkue porskuttaa Villareal-voiton myötä neljän ottelun voittoputkessa.

Katso Neymarin maali tästä!

Nordicbetin marraskuun kampanja. Pääset ennustamaan yhden ottelun tuloksen jokaisena kampanjapäivänä. Jos veikkauksesi menee pieleen, tipahdat kukkulalta. Jos veikkaat oikein, pääset jatkamaan kiipeämistä.

Pääset mukaan kilpailuun tästä!

Lue myös:

VIDEO: Barcelona-tähti teki faninsa ikionnelliseksi

Klassikkovideot: Maailman parhaat futarit Pepsi-mainoksissa