VIDEO: Pelaako Neymar jatkossa PSG:ssä?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 04/04/2016
Jaa tämä...

Espanjalaisseuran tähtihyökkääjää viedään Pariisiin.

Espanjalaisen Barcelonan brasilialaistähti Neymar on mahdollisesti siirtymässä Ranskan ylivoimaiseen ykkösseuraan, sillä pariisilaisjätti PSG saattaa olla valmis pulittamaan Barcelonan asettaman ulosostohinnan mikä on 193 miljoonaa euroa.

Neymarin agentti Wayne Ribeiro on kommentoinut huhuja ja koko tilannetta ranskalaiselle L’Equipelle.

– Hänellä on sopimus Barcelonan kanssa vuoteen 2018 asti. Kuitenkin mahdollisuus elää Pariisissa ja pelata PSG:n kaltaisessa joukkueessa on jokaisen pelaajan unelma, Ribeiro kertoi.

Neymar ei kuitenkaan ole vielä siirtymässä La Ligasta mihinkään, minkä myös hänen agenttinsa haluaa vahvistaa.

– Jos PSG osoittaisi sen, että he olisivat kiinnostuneita, voisimme puhua asiasta.

Kun PSG siirtyi uuteen omistukseen, pariisilaisseura on ollut maansa ylivoimainen ykkösjoukkue. Mielenkiintoisena yksityiskohtana on mahdollista, että Zlatan Ibrahimovic saattaa siirtyä ensi kaudella PSG:stä muihin ympyröihin, mutta jos Neymar tulisi Pariisiin, miten se vaikuttaisi ruotsalaisen siirtokuvioihin?

Jos PSG haluaa Neymarin Pariisiin, heidän tulee siis maksaa Barcelonan asettama ulosostohinta mikä on lähelle 200 miljoonaa euroa. Siinä tapauksessa siirto olisi mahdollista ennen kesää vuonna 2018.

 

Mestarien liigassa pelataan tiistaina ja keskiviikkona pudotuspelien toisen kierroksen ensimmäiset osaottelut. Myös Barcelona kuin PSG:kin ovat yhä mukana kilpailussa.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Chelsea julkisti uuden päävalmentajan sopimuksen
VIDEO: Englantilaisella sensaatiojoukkueella riittää vientiä ensi kesänä

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa