Neymar tuli, Draxler lähtee?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Neymarin tulo Paris Saint-Germainiin saa aikaan liikehdintään toiseenkin suuntaan. PSG:n joukkueeseen vain kuutisen kuukautta sitten tullut saksalainen maailmanmestari Julian Draxler on yht’äkkiä ja yllättäen sellaisessa tilanteessa, että siirto muualle olisi kaikille parasta.

Draxler ei enää selvästikään kuuluu PSG:n suunnitelmiin. Kauden kolmessa Ligue 1:n ottelussa Draxler on pelannut vain reilut viisi minuuttia.

The Sunin mukaan PSG on antanut Draxlerille luvan siirtyä muualle, ja Valioliigan jätit Arsenal, Liverpool ja Chelsea olisivat halukkaita ottamaan saksalaisen joukkueeseensa. Yhteydenottoja pelaajan ja seurojen välillä on The Sunin uutisen mukaan jo tehty. Daily Star taas kertoo, että tarjouksetkin olisi jo lähetetty Pariisiin. SunSportin mukaan Arsenalin tarjous Draxlerista olisi 32 miljoonaa puntaa.

Kloppkin haluaa Draxlerin

Chelsean manageri Antonio Conte on myös vielä elokuun siirtoikkunan aikana aikeissa vahvistaa joukkuettaan. Chelsean Valioliigan alku oli sen verran katastrofaalinen, että Conte on syytä varautua kauteen hankkimalla lisää laatupelaajia. Chelsea hävisi liiga-avauksensa pikkuiselle Burnleylle kotonaan Stamford Bridgellä 2-3. Kauden toinen Valioliiga-ottelun sitten meni kyllä mestari-Chelsealta paremmin, Tottenham kaatui vieraissa 1-2.

Ja tokihan Liverpoolin manageri Jurgen Klopp haluaa vielä lisää kovan luokan kärkipään pelaajia, aivan kuin niitä ei nyt jo olisi joukkueella tarpeeksi. Pitäisiköhän Kloppin keskittyä vahvistamaan puolustusta, Watfordkin teki Poolia vastaan kauden avauksessa kolme maalia.

Draxler olisi kyllä oikeastaan mille tahansa joukkueelle hyvä kaappaus. Hän on ehdottomasti loistava pelaaja, ja kun ikää saksalaisella on vasta 23-vuotta, niin paljon hyviä vuosia on vielä edessäpäin.

Draxler siirtyi PSG:n joukkueeseen Bundesliigan Wolfsburgista vasta viime tammikuussa. 25 ottelussa pariisilaisten paidassa Draxler on tehnyt kymmenen maalia.

Draxler on pelimies, katsokaa vaikka alta.