Neymar pelikieltoon- Brasilian jatkohaaveet vaarassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Kimmo 18.6.2015

COPA AMERICA PÄÄSIVU | A LOHKO | B LOHKO | C LOHKO

Lue myös: http://www.veikkaussivut.com/video-brassit-ahtaalla

Brasilian jatkohaaveet COPA AMERICASSA saivat pahan kolauksen, kun joukkue hävisi 0-1 Kolumbialle C-LOHKON toisen kierroksen kamppailussa. Lisävaikeuksia tuottaa Neymarin hankkima punainen kortti, joka tarkoittaa vähintään, ettei hän pelaa alkulohkon viimeisessä pelissä Venezuelaa vastaan. Brasilia on toki tuohon peliin suosikki, mutta Neymar on ollut sen verran hallitseva hahmo Brasilian hyökkäyspelissä, että nähtäväksi jää pystyykö joukkue lainkaan maalintekoon ilman Neymaria.

Ottelun ainoa maali syntyi Juan Cuadradon vapaapotkun jälkitilanteesta. Brasilian pakit eivät saaneet flipperipalloa purettua ja lopulta Jeison Murillo sutaisi pallon sisään. Enempää maaleja ei nähty, vaikka molemmilla joukkueilla oli paikkansa. Brasilialta Neymar ja Roberto Firmino olivat lähimpänä ja Kolumbialta taas James Rodrigues ja Cuadrado olivat vaarallisia koko ajan. Illan (ja koko turnauksen?) surkein viimeistely-yritys tuli Roberto Firminolta, joka laukoi yli tyhjän maalin.

Neymar sai keltaisen kortin kädellä pelaamisesta jo ottelun puolivälin tienoilla ja olisi joutunut jo siitä pelikieltoon seuraavaan otteluun. Loppuvihellyksen soidessa Neymar pimahti kuitenkin vielä täydellisesti.

Hän potkaisi pallon päin kolumbialaispelaajaa ja lähti kävelemään poispäin. Murillo tuli perään kommentoimaan, jolloin Neymar puski häntä päähän. Carlos Bacca tönäisi Neymaria rajusti selkään tilanteen ulkopuolelta ja sekä Neymar että Bacca saivat punaisen kortin palkinnoksi käytöksestään. Nähtäväksi jää, seuraako tilanteesta lisäsanktioita.

Katso lopun nahina tästä:

Unibet tarjoaa 50 euron riskitöntä vetoa turnaukseen. Unibet ja Bet365 tarjoavat sinulle mahdollisuuden myös seurata Copa American tapahtumia ilmaiseksi sivuiltaan.