VIDEO: Neymarilta näyttävä paluu parrasvaloihin - Iski kaksi upeaa maalia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Neymar teki tehokkaan paluun viheriöille MM-kisoissa koetun loukkaantumisen jälkeen.

MM-kisoissa selkänsä pahasti loukannut Neymar teki maanantaina näyttävän paluun pelikentille, kun taiturin edustama FC Barcelona rökitti ystävyysottelussa meksikolaisjoukkue Leonia tylysti numeroin 6-0.

Brassitähti vastasi Barcan 2-0- ja 3-0-maaleista ja osumista molemmat olivat todella hunajaista katsottavaa.

[ Tiistai-ilta vietetään Mestarien liigan karsintojen parissa, Besiktas-Arsenal! Nordicbetin kertoimet: 5.05 | 3.75 | 1.67. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Ensimmäisessä osumassaan Neymar viimeisteli Andres Iniestan upean esityön verkkoon ihanalla zipillä. Toisessa maalissa brassipeluri taas herkutteli pallon tyhjään pömpeliin kantapäällään.

Kyseinen ystävyysottelu oli merkittävä myös siitä syystä, että Barcan jättihankinta Luis Suarez debytoi ensi kertaa joukkueen väreissä. Puru-tempauksestaan neljän kuukauden pelikiellon saanut Suarez saa nyt treenata Barcelonan mukana, mutta virallisiin peleihin ei miehellä ole asiaa ennen 25. lokakuuta.

Suarez vaihdettiin kentälle ottelun 73. minuutilla, mutta urugualaishyökkääjä ei saanut heilutettua vastustajan maaliverkkoa.

Myös HJK-matsista loukkaantumisen takia pois jäänyt Lionel Messi nähtiin kentällä tositoimissa, ja supertähti vastasikin joukkueensa ensimmäisestä osumasta. Esityön tuohon maalin teki itse Neymar.

Barcan muista maaleista vastasivat kahdesti osunut Munir El Haddadi sekä Sandro Ramírez.

Katso Neymarin upeat viimeistelyt tästä!

Ja tsekkaa ottelun kaikki huippuhetket tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut