VIDEO: Näin kävi, kun Brasilia ja Kolumbia kohtasivat viimeksi - Neymarilta totaalijäätyminen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/04/2014
Jaa tämä...

Tämä tälläys menee heittämällä kaikkien aikojen heikoimpien rankkareiden joukkoon.

Hollannin puolustajalegenda Jaap Stam on jäänyt futisväen muistiin aivan järisyttävän heikosta rankkaristaan vuoden 2000 EM-kisojen välierissä. Hollantilaispakki tinttasi pallon voimalla taivaan tuuliin ja tarinat kertovatkin, ettei pallo ole laskeutunut maankamaralle vieläkään.

Mutta moni ei varmankaan tiedä, että myös brassitaituri Neymarilta löytyy tililtään ihan vastaavanlainen pilkkukämmi – ellei jopa pahempi.

[ Huhhuh! Tänään tarjolla huima kamppailu Brasilia-Kolumbia! Expektin kertoimet: 1.85 | 3.60 | 4.75. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Tämä jäätyminen tapahtui 14. marraskuuta 2012, kun Brasilia ja Kolumbia kohtasivat toisensa edellisen kerran. Ottelu oli 80. minuutilla tasatilanteessa 1-1, ja Brasilialle tarjottiin herkullista mahdollisuutta siirtyä johtoon rankkarin muodossa.

Pilkkua asteli laukomaan itse Neymar, mutta lopputulos oli aivan käsittämätöntä luokkaa. Potkussa rikottiin varmasti jotain fysiikan lakeja, sillä eihän palloa voi saada noin paljoa yläriman yli tuolta etäisyydeltä…

Katso Neymarin katastrofaalinen pilkku tästä!

Ja tsekkaa Jaap Stamin tyylinäyte tästä! (Ajassa 1:06)

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut