VIDEO: Neymarilta tunteikas videotervehdys faneille - "Sanat eivät riitä"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/07/2014
Jaa tämä...

Pahasti loukkaantunut Neymar tervehti fanejaan kyyneleet silmissä.

Vaikka Brasilia etenikin välierävaiheeseen voitollaan Kolumbiasta, päättyivät Neymarin kisat tuohon kyseiseen otteluun. Taituri sai selkäänsä kovan tällin kolumbialaispakki Juan Zúñigalta aivan ottelun loppuhetkillä. Brassi kannettiin lopulta kentältä pois ja sairaalassa tehdyt kuvaukset osoittivat, että miehen selkärangassa on murtuma.

Brasilian maajoukkueen lääkäri Jose Luis Runco linjasi, että Neymarin toipuminen kestää noin 40-45 päivää. Pelaaminen tällä ajalla ei tule kysymykseen.

[ Nordicbet tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden testata vedonlyöntiä riskittömästi! Nappaa peräti 50€ riskitön veto tästä linkistä! ]

Brasilia ja koko jalkapallomaailman halusi kuulla Neymarin kuulumisia loukkaantumisen jälkeen, mutta kommentteja ei juurikaan herunut. Viikonloppuna mies kuitenkin tervehti fanejaan tunteikkaalla videopätkällä.

– Tämä on ollut minulle todella vaikeaa aikaa. En voi kuvailla sanoin niitä tuntemuksia, mitä pääni sisällä velloo. Mutta sydämestäni sanon, että tulemaan palaamaan viheriölle mahdollisimman pian, brassitaituri puheli silmät kosteina.

– Haluan kiittää teitä kaikkia osoittamastanne tuesta ja niistä kaikista viesteistä, mitä olette lähettäneet minulle.

– Eräs unelmistani on ollut pelaaminen jalkapallon MM-finaalissa. Nyt se ei ole mahdollista. Mutta olen kuitenkin varma, että joukkuetoverini pystyvät voittamaan mestaruuden, Neymar linjasi.

Katso Neymarin viesti tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut