NFL 2012-2013 käynnistyy pian!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 09/04/2012
Jaa tämä...

NFL:n kausi käynnistyy keskiviikon sekä torstain välisenä yönä.

NFL:n suurimmat suosikit tällä kaudella ovat oikeastaan melko tutut. Viime kaudella Green Bay Packers epäonnistui eikä Packers päässyt nostamaan kannua kauden jälkeen. Tälläkin kaudella Packers on kuitenkin edelleen kenties se suurin mestarisuosikki. Muita hyviä haastajia Packersille ovat New England Patriots sekä New Orleans Saints. 

NFL:n ”keskikasti” on erittäin tasainen. Esimerkiksi kolmikosta Philadelphia Eagles – San Francisco 49ers – Houston Texans joku saattaa yllättää vielä monet. Eaglesin viime kausi oli loppupeleissä jopa erittäinkin vaikea, mutta nyt uusi yritys ja uusi mahdollisuus rakentaa hyvää kautta myös Kotkille.

NFL:n häntäpäässä muutama joukkue on melko selkeästi heikoimpia. Jacksonville Jaguarsille sekä Cleveland Brownsille voi tarjota heikkoa kautta. Tosiaan keskikasti NFL:ssä on erittäin tasainen, mutta kieltämättä vaikuttaa siltä, että tästä kaksikosta voisi löytyä NFL:n viimeisten joukkoon kuuluvia joukkueita.

Runkosarjan ensimmäinen kierros alkaa keskiviikon sekä torstain välisenä yönä New York Giantsin sekä Dallas Cowboysin kohtaamisella. Runkosarja jatkuu lauantaina yhdeksäs päivä kuluvaa kuuta, jolloin ensimmäisen kerran esiintyvät mm. New England Patriots sekä Green Bay Packers. Loput muutamat ottelut pelataan seuraavan kahden päivän aikana. Mielenkiintoinen kamppailu on tiedossa Suomen aikaa maanantai-aamuyöstä, jolloin Pittsburgh Steelers matkustaa Denver Broncosin vieraaksi!

Veikkaussivut | Tuomas