NFL-seura piti pelaajan rivistössään, jotta hän pystyisi hoitamaan sairaan tyttärensä hoitomaksut!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/05/2014
Jaa tämä...

NFL-seura Cincinnati Bengals piti Devon Stillista, vaikka mies ei yltänytkään heidän lopulliseen joukkueeseensa.

NFL-kausi pyörähti käyntiin torstain ja perjantain välisenä yönä. Jenkkifutista on kuitenkin tahkottu rapakon takana jo pitkin kesää, kun NFL-joukkueet ovat valmistautuneet tulevaan kauteen harjoitusleirien muodossa.

NFL:n alkukauden yhdeksi suurimmista puheenaiheista onkin noussut Devon Stillin tarina, eikä ihme. Onhan kyseessä loistava esimerkki siitä, kuinka tärkeä ympärillämme oleva turvaverkko on meille kaikille.

Still treenasi NFL-seura Cincinnati Bengalsin mukana tavoitteenaan lopulliseen joukkueeseen yltäminen. Taistelu viimeisistä pelipaikoista on tunnetusti kovaa eikä 25-vuotias Still pystynyt hoitamaan velvoitteitaan muiden kilpailijoidensa tasolla.

Tapahtumasarjan taustalta löytyy kuitenkin toinen, paljon suurempi tarina. Stillin 4-vuotias tytär oli nimittäin sairastunut erittäin vaikealaatuiseen syöpään aiemmin kesällä. Leah-tyttärelle annettiin 50 prosentin todennäköisyys toipua sairaudesta, ja Still olisi halunnut olla rakkaan lapsensa tukena näinä vaikeina aikoina.

Stillin oli tarkoitus ottaa koko seuraava kausi vapaata jalkapallon parista, jotta hän pystyisi viettämään mahdollisimman paljon aikaa Leahin kanssa. Eteen tuli kuitenkin paluu pelikentille, sillä sairasvakuutusmaksut sekä Leahin hoitoon liittyvät kustannukset olivat ylitsepääsemättömän korkeat.

Still haki viimeiseen asti paikkaa Bengalsin lopullisesta NFL-miehistöstä, mutta kahdella tantereella taisteleminen muodostui lopulta liian vaikeaksi. Lopulta edessä olikin palaveri joukkueenjohdon kanssa, jossa selvisi, ettei pelipaikkaa ole NFL-kaudelle tulossa.

Bengals-managerin viesti oli selvä. He eivät voineet tehdä sopimusta pelaajalle, joka ei ole täysin 100 prosenttisesti mukana joukkueessa ja jalkapallon parissa.

Veikkaushuone tarjoaa uusille asiakkailleen 10€ riskittömän vedon! Tartu tarjoukseen tästä linkistä! ]

Bengals-johto oli kuitenkin päättänyt pitää huolta omastaan. Manageri kertoi Stillille, että he haluaisivat kiinnittää hänet omaan treeniryhmäänsä. Täten mies voisi pitää itseään kunnossa ja pysyä jalkapallon parissa, mutta tehdä kaiken tämän tyttärensä tilanteen ehdoilla.

Edessä oli kuitenkin pitkä 24 tunnin odotus, sillä ennen kuin Stillille oli mahdollista tarjota ”reservisopimusta”, oli hänen läpäistävä waiver-listaus. Muut NFL-seurat olisivat voineet poimia Stillin kyseiseltä listalta ilmaiseksi omaan rivistöönsä ja näin moinen unelmasopimus olisi ollut täysi mahdottomuus.

Muut seurat eivät kuitenkaan napanneet Stillia listaukselta ja Bengals sai sorvattua miehelle kirjaimellisesti elintärkeän sopimuksen. Stills saa treeniryhmässä tuntuvaa viikkopalkkaa ja näin ollen mies pystyy maksamaan tyttärensä kalliit syöpähoidot.

Treeniryhmässä ollessaan Still joutuu myös matkustamaan huomattavasti Bengalsin varsinaiseen joukkueeseen kuuluvia pelaajia vähemmän. Näin tyttärelle jää aikaa huomattavasti enemmän

Still oli syystäkin kiitollinen Bengalsin suuntaan.

– Olisin halunnut päästä Bengalsin lopulliseen joukkueeseen, mutta lautasellani oli aivan liian paljon tavaraa. En pystynyt antamaan jalkapallolle 100 prosenttia elämästäni. Bengals olisi helposti voinut nostaa kätensä pystyyn ja perääntyä tilanteesta, Still sanoi urheilukanava ESPN:n mukaan.

– He olisivat voineet sanoa, että he haluavat rivistöönsä vain pelaajia, jotka antavat hommalle täydet 100 prosenttia. Siitähän he oikeasti pelaajille maksavat.

Toivottavasti tämä upea tarina saa vieläkin upeamman lopun.

Tässä linkki ESPN:n tekemään haastetteluun.

Katso ABC Newsin tekemä uutinen tästä!

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut | Ville Hokkanen @vvhokkanen

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut