NFL:ssä kahdeksan parasta jäljellä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/07/2013
Jaa tämä...

NFL:ssä saatiin viikonlopun aikana Villi kortti -kierros pelattua.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL lähenee loppuaan. Viikonloppuna pelattiin Villi kortti -kierros ja näin ollen kahdeksan parasta joukkuetta ovat selvillä. Eilen ensimmäisessä ottelussa Baltimore Ravens voitti omassa ottelussaan Indianapolis Coltsin ja puolestaan myöhemmässä ottelussa Seattle Seahawks nappasi vierasvoiton Washington Redskinsia vastaan. Lähtökohtaisesti jälkimmäistä ottelua voitiin pitää tästä kaksikosta tasaisempana, sillä Seattlehan tunnetaan nimenomaan erittäin hyvänä kotijoukkueena. Nyt kuitenkin myös vieraissa Seahawks onnistui voiton nappaamaan.

Seattle Seahawksin tie kahdeksan parhaan joukkoon oli erittäin hankala, sillä Seattle oli Washingtonin vieraana hyvin nopeasti 14-0 numeroin tappiolla. Vierastappioita Seattle oli kokenut kahdeksan kappaletta peräkkäin, joten hienoon paikkaan Seahawks sai tappioputkensa katkaistua. 

Ensi viikonloppuna ratkaistaan konferenssifinaalistit! AFC-konferensissa yhteen iskevät Denver Broncos sekä Baltimore Ravens. Kyseisen konferenssin toisessa ottelussa puolestaan kohtaavat New England Patriots sekä Houston Texans. NFC-konferenssin ohjelmassa ovat San Francisco 49ersin sekä Green Bay Packersin välinen huippuottelu, mutta myös taistelu Atlanta Falconsin sekä Seattle Seahawksin välillä. Lauantaina vuorossa ovat Denver vs Baltimore,- sekä San Francisco vs Green Bay -ottelut. Puolestaan sunnuntaina kaksi jälkimmäistä otteluparia iskevät yhteen. Lähtökohtaisesti jokainen ottelupari on tietenkin erittäin mielenkiintoinen, mutta varmasti San Franciscon sekä Green Bayn kohtaaminen on yksi odotetuimmista otteluista. Kamppailuthan ovat tietenkin nähtävissä suorina lähetyksinä Nelonen Pron -kanavilla!

Veikkaussivut | Tuomas