NHL | Vihjeet ja sarjataulukko

nhl2

Veikkaussivut.com tarjoaa sinulle NHL:n kuumimmat vihjeet ja uutiset. Maailman kovin kiekkoliiga on maailmanlaajuisesti supersuosittu urheilulaji sekä katsojamäärissä että vedonlyöntivolyymissa mitattuna. Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat jo ennen kauden alkua runsaasti pelattavaa, ja kauden aikana jokaiselle pelikierrokselle on tarjolla valtava määrä kohteita.

Lisää NHL-uutisia

Veikkaussivut suosittelee NHL-betseihin seuraavia sivustoja

  • no
  • Peliyhtiö
  • Nappi
  • Luokitus bonus

Kohti pudotuspelejä

Kauden 2015-2016 runkosarja on edennyt jo loppusuoralle, ja joukkueet taistelevat tiukasti pudotuspelipaikoista. Washington Capitals ja Los Angeles Kings ovat jo varmistaneet paikkansa kevään ratkaisupeleissä, mutta muuten pakka on vielä mukavasti levällään. Capitals on ollut venäläistähti Aleksandr Ovetskinin johdolla askeleen muita edellä, joten Washingtonissa odotellaan pitkää kevättä – ja syystäkin.

Capitals voidaan runkosarjan perusteella nostaa suurimmaksi Stanley Cup-suosikiksi, mutta haastajien rintama on aivan jäätävän tasainen. Muun muassa Dallas Stars, St. Louis Blues ja New York Rangers ovat pelaamassa erittäin vahvaa kautta Washingtonin ja Los Angelesin ohella. Eikä pidä unohtaa Chicagoa, joka on hallitsevana mestarina varmasti nälkäinen tänäkin vuonna. Lisäksi Jussi Jokisen ja Aleksander Barkovin Florida Panthers on yllättänyt monet pirteillä otteillaan.

Jo tähän astisen runkosarjan perusteella voidaan sanoa, että meille on pedattu kevääksi iso pöytä täyteen NHL:n pudotuspeliherkkua. Puhumattakaan huikeasta runkosarjan lopusta, kun joukkueet taistelevat kynsin ja hampain pudotuspelipaikoista. Veikkaussivut on luonnollisesti tiiviisti mukana maailman kovimman kiekkoliigan ratkaisuhetkissä. Tästä on lupa nauttia!

NHL vedonlyöjien suosiossa:

NHL on myös rahapelien ystäville jälleen valtavan merkittävä ja hieno laji, sillä Suomessa Viasat lähettää otteluita kovalla tahdilla suomenkielisen selostuksen kanssa. Livevedossa NHL-otteluita tarjotaan jokaiselta kierrokselta, ja parhaimmillaan livevedossa onkin otteluita lähes jokaiselta pelipaikkakunnalta.

NHL tarjoaa perinteisten veikkausten lisäksi runsaasti muutakin pelattavaa. Isoimmissa ja tärkeimmissä otteluissa vetokohteita on tarjolla jopa useita satoja. Muutamana esimerkkinä mainitaan tulosvedot, otteluiden kokonaismaalimäärät, kotijoukkueen maalimäärät, vierasjoukkueen maalimäärät ja paljon muuta. Koska jääkiekko on erittäin nopeatempoinen peli, livevedossa on mahdollista löytää paljon ylikertoimia.

Vedonlyöjälle NHL onkin herkullinen kohde. Monen suomalaisen vedonlyöjän aamurutiineihin kuuluu kahvikupin lisäksi ensimmäisenä NHL-tuloksien tarkistaminen. Vaikka näin suomalaisen näkökulmasta pelit ovat usein hieman epäinhimilliseen aikaan, on viikonloppuisin usein tarjolla myös Prime time-matseja. Tämän viihteen takia kyllä kannattaa joskus jättää yöunet vähän vähemmälle – varsinkin pudotuspelien aikaan!

Suomalaiset NHL:ssä

Olemme saaneet jälleen runkosarjassa nauttia monien suomalaispelaajien otteista. Florida Panthersin Jussi Jokinen on näyttänyt nuoremmille mallia, sillä kokenut hyökkääjä johtaa suomalaisten pistepörssiä 54 pisteellään. Toisena on Minnesota Wildin Mikko Koivu, joka on tehnyt neljä pistettä Jokista vähemmän. Puolustajista tehokkain on ollut – ehkä hieman yllättäen – Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen, joka on tehtaillut pakille kunnioitettavat 39 pistettä. Anaheim Ducksin Sami Vatanen on kuitenkin vain kaksi pistettä Ristolaisen perässä.

Maalivahdeista kovimman torjuntaprosentin on kerännyt Boston Bruinsin Tuukka Rask, jonka prosentti näyttää lukemaa 91,8. Nashville Pekka Rinne on puolestaan torjunut kiekkoja 91,0 torjuntaprosentilla. Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalo on yllättänyt kypsillä otteillaan, ja tulokasveskari onkin torjunut samalla prosentilla kuin Tuukka Rask. Korpisalo on kuitenkin pelannut puolet vähemmän pelejä kuin Rask. Konkariveskari Niklas Bäckström palasi maalin suulle yli vuoden tauon jälkeen ja pelasi huiman pelin 95,5 torjuntaprosentilla. Valitettavasti Korpisalon ja Bäckströmin kaudet tulevat kuitenkin päättymään runkosarjaan. Pudotuspeleihin saadaan kuitenkin suomalaisväriä veskariosastolla Raskin ja Rinteen lisäksi myös  Antti Niemen, Kari Lehtosen ja Antti Raannan muodossa.

JOEL ARMIA WINNIPEG 22 S OIKEA
ALEKSANDER BARKOV FLORIDA 19 FI VASEN
NIKLAS BÄCKSTRÖM CALGARY 37 FI VASEN
JOONAS DONSKOI SAN JOSE 23 FI OIKEA
VALTTERI FILPPULA TAMPA BAY 30 FI VASEN
MIKAEL GRANLUND MINNESOTA 23 FI VASEN
MARKUS GRANLUND VANCOUVER 22 FI VASEN
ERIK HAULA MINNESOTA 24 FI VASEN
JUSSI JOKINEN FLORIDA 31 FI VASEN
JYRKI JOKIPAKKA DALLAS 23 FI VASEN
KASPERI KAPANEN TORONTO 18 FI OIKEA
JOONAS KEMPPAINEN BOSTON 27 FI VASEN
MIKKO KOIVU MINNESOTA 32 FI VASEN
LEO KOMAROV TORONTO 27 FI VASEN
LAURI KORPIKOSKI EDMONTON 28 FI VASEN
JORI LEHTERÄ ST. LOUIS 27 FI VASEN
KARI LEHTONEN DALLAS 30 FI VASEN
OLLI MÄÄTTÄ PITTSBURGH 20 FI VASEN
ANTTI NIEMI DALLAS 31 FI VASEN
JONI ORTIO CALGARY 24 FI VASEN
IIRO PAKARINEN EDMONTON 23 FI OIKEA
 TEEMU PULKKINEN DETROIT 23 FI OIKEA
ANTTI RAANTA NY RANGERS 26 FI VASEN
TUUKKA RASK BOSTON 27 FI VASEN
PEKKA RINNE NASHVILLE 31 FI VASEN
RASMUS RISSANEN CAROLINA 23 FI VASEN
RASMUS RISTOLAINEN BUFFALO 20 FI OIKEA
TUOMO RUUTU NEW JERSEY 31 FI VASEN
KARRI RÄMÖ CALGARY 29 FI VASEN
TEUVO TERÄVÄINEN CHICAGO 20 FI VASEN
SAMI VATANEN ANAHEIM 23 FI OIKEA

 

 Voittajavedot: 

Peliyhtiö Unibetin kertoimenlaskijat pitävät tällä hetkellä suurimpana mestarisuosikkina Washington Capitalsia, joka on dominoinut runkosarjaa. Capitalsille saa kertoimen 5.50. Tämän jälkeen suurimmat suosikit ovat Los Angeles Kings ja hallitseva mestari Chicago Blackhawks, sillä molemmille tarjotaan 8.00 kerrointa. Vahvassa vireessä pelaava Dallas Stars saisi mestaruudesta 11.00 kertoimen. Olisiko tässä hyvä yllätyshaku?

NHL -vedot suoraan tältä Unibetin sivulta

Konferenssivoittajat:
Peliyhtiö tarjoaa kertoimet mestaruusvetojen lisäksi muun muuassa siihen, kuka voittaa läntisen ja itäisen konferenssin. Muutamana poimintana Unibet pitää läntisen konferenssin osalta suurimpina voittajaehdokkaina Los Angeles Kingsin ja Chicago Blackhawksin  lisäksi Dallasia ja Anaheim Ducksia. St. Louis Bluesin voitosta saisi jo 8.00 kertoimen. Lisäksi San Jose Sharksille Unibet tarjoaa 11.00 kertoimen.

Itäisessä konferenssissa luotetaan Washingtonin voittoon. Suurimmat haastajat ovat Pittsburgh Penguins ( 7.00) ja New York Rangers ( 8.50). Pystyykö nämä joukkueet horjuttamaan vahvaa Washingtonia.

Veikkaussivut on mukana menossa NHL-kauden loppuun saakka. Saat sivuiltamme NHL-vihjeet runkosarjan loppuun ja pudotuspeleihin.

Lue myös nämä:

Valioliiga | La Liga | Mestarien liiga | NHL

NHL-liigan joukkueiden tilastotiedot