NHL 18 peli aiheuttaa kuhinaa sosiaalisessa mediassa itse päätähtien toimesta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 09/06/2017
Jaa tämä...

NHL-kauden alku lähenee ja lokakuussa mennään taas tuhatta ja sataa kohti himoittua Stanley Cup pokaaleja. Samalla kun uuden kauden alku lähenee, niin se näkyy myös kauppojen hyllyillä EA Sportin uuden NHL-pelisarjan ilmestymisenä.

EA Sport onkin nyt paljastanut pelissä esiintyvien pelaajien ”ratingluvut” eli miten hyviä pelaajat pelintekijöiden mielestä ovat. Tämä onkin kirvoittanut itse NHL-tähtien toimesta hauskoja kommentteja sosiaalisen median puolella, kun pelaajat hämmästelevät että ”näinkö huonona te minua pidätte?”

Yksi hauskimmista kommenteista, joka liippaa läheltä jokaisen änärinpelaajan lapsuutta, on lähtenyt New Jersey Devilsin ruotsalaispelaajan Adam Henriquen toimesta. Mies ihmettelee miten hän ei ole kokonaisuudeltaan 99 kuten aina skidinä itsensä luodessa:

 

Toinen ruotsalaistähti Eddie Läck sen sijaan on kertonut ammentavansa motivaatio 80 pinnan alapuolelle tipahtaneesta luvusta. Nähtäväksi jää miten mies torjuu kiekkoja ja onko ensi kaudella korkeammat lukemat?

 

St. Louis Bluesin venäläinen supertähti Vladimir Tarasenko on omien sanojensa mukaan tyytyväinen kokonaisuuteensa mutta viime vuonna pelillä oli kuulemma hienompi kansikuva…

 

Myös suomalaispelaajista Aleksander Barkov on kommentoinut ”itseään”. Vaatimattoman pelimiehen ainoa murhe tuntuu olevan, että kelpaako hän tuollaisena petikaverilleen Jonathan Huberdeaulle?

 

Ehdottomasti yksi jäätävimmistä kommenteista on niin ikään tullut suomalaisen, nuoren Kasimir Kaskisuon, näppäimistöltä. Pian 24 – vuotias Kaskisuo on tällä hetkellä osa Toronto Maple Leafsin organisaatiota. Miehen lukemat (64) ei juuri mairittele, ja Kaskisuo epäileekin että onko ensimmäinen numero koodattu vahingossa väärinpäin?

Lue myös:

SELÄNNE & KARIYA – ANAHEIMIN SUURET LEGENDAT SAAVAT ANSAITSEMANSA

NHL-SCOUTILLA OLI VAUHDIKAS VIIKONLOPPU – SYYTTEET MUUN MUASSA RATTIJUOPUMUKSESTA JA ONNETOMUUSPAIKALTA POISTUMISESTA