NHL alkaa viikonloppuna!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Maailman suurin kiekkoliiga käyntiin lauantaina!

Jääkiekon NHL pyörähtää kaikkien jääkiekkokannattajien iloksi käyntiin tulevana viikonloppuna! Pitkä odotus on takana päin ja nyt on aika jälleen keskittyä huippu-urheilun seuraamiseen. Tällä kaudella NHL:ää pelataan vain 48 runkosarjakierroksen verran. Pudotuspelit pyörähtävät käyntiin huhtikuun toiseksi viimeisenä päivänä.

Tälläkin kaudella TV-oikeudet ovat Nelonen Prolla ja ensimmäiset suorat lähetykset ovatkin lauantaina klo 22.00 Los Angeles Kingsin sekä Chicago Blackhawksin välinen kohtaaminen ja puolestaan heti kellon vaihduttua seuraavan päivän puolelle tarjoillaan Minnesota Wildin sekä Colorado Avalanchen välinen taistelu.

Suomalaisittain nimenomaan juuri sunnuntai -aamuyötä odotetetaan! Minnesota kohtaa juuri Coloradon ja Mikael Granlund tekee ensimmäisen esiintymisen Minnesotan pelipaidassa. Kyseistä ottelua ei ole missään tapauksessa syytä jättää väliin. AHL-kaukaloissa Granlund on onnistunut kohtalaisen hyvin ja parhaimmillaan Granlundille ollaan soviteltu paikkaa Minnesotan kakkosketjussa. Ei kuulosta lainkaan hassummalta.

Seuraavia tulevia TV-otteluita ovat Buffalo Sabresin sekä Philadelphia Flyersin kohtaaminen sunnuntaina klo 19.30. Puolestaan seuraavana yönä kotikatsomoihin tarjoillaan varmasti erittäin mielenkiintoinen taistelu Minnesotan sekä Dallas Starsin välillä. Kyseinen ottelu alkaa Suomen aikaa klo 03.00

Veikkaussivut | Tuomas