All-Stars kapteenit valittu – joukossa yllätysnimi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 01/03/2016
Jaa tämä...

NHL:n All-Star -ottelun divisioonajoukkueiden faniäänestys päättyi viime yönä ja eniten ääniä keränneet on nyt valittu joukkueidensa kapteeneiksi. Kapteenin arvon saivat Washington Capitalsin Alex Ovechkin, Florida Panthersin Jaromir Jagr, Chicago Blackhawksin Patrick Kane ja Arizona Coyotesin John Scott.

ALEKSANTERI SUURI PÄIVÄNSELVÄ VALINTA

Ovechkinin äänivyöry oli varmasti odotetuin ja kapteeniksi valinta sikäli selviö. Hän on jo tällä kaudella ehtinyt saavuttaa kaikkien aikojen parhaan venäläissyntyisen maalintekijän tittelin ja hätyyttelee vielä tällä kaudella 500 NHL-maalin rajapyykkiä. Ovechkinilla on tällä kaudella 21 maalia ja 13 maalisyöttöä 36 pelistä.

– Se on mahtava kunnianosoitus, totesi kuudenteen tähdistöotteluunsa valittu Ovechkin. – On aina yhtä mukavaa, että ihmiset äänestävät.

Katso Ovien viimeisin osuma tästä:

JAKSAAKO JAROMIR ”THE MULLET” JAGR?

Jagr on viimeistellyt tähän mennessä jo 733 NHL-osumaa. Jagr nousi kauden kymmenennellä osumallaan 732 maaliin ja ohitti Marcel Dionnen kaikkien aikojen maalipyssyjen tilaston nelossijalla.

Florida Panthersin valmentaja Gerard Gallant ylisti Jagrin kautta ja totesi, että on iso kunnia tulla valituksi kapteeniksi.

– Hän taisi puhua siitä kuukausi takaperin ja totesi että kokonainen peli kolmella kolmea vastaan saattaisi koitua kuolemaksi, mutta luulen että hän nauttii suunnattomasti, kun tapahtuma alkaa.

Katso maali no. 733 tästä:

KANEN HIRVIÖPUTKI SIIVITTI VALINTAAN

Kanen valinta oli pisteiden valossa kaikkein selkein, sillä hän johtaa NHL:n pistepörssiä tehoilla 23+33 ja on tehtaillut pisteitä lähes puolentoista pisteen keskiarvolla pelaamissaan 39 ottelussa. Hän on kuitenkin saanut negatiivistakin näkyvyyttä syksyisen raiskausepäilyn tiimoilta, eikä omien sanojensa mukaan osannut odottaa valintaa kapteeniksi.

– Sain tietää juuri ennen treenejä. En ehkä odottanut pääseväni tähdistöjoukkueen kapteeniksi, mutta onhan se aika makeata.

Kanen 26 ottelun pisteputki varmaankin painoi jonkin verran äänestystuloksissa ja ehkä osittain myös Kanen sympaattisen ketjukaverin Artemi Panarinin loistavat esitykset Kanen vanavedessä. Kolmikko Kane-Artem Anisimov-Panarin on ollut tällä kaudella huikeassa lyönnissä.

Katso Kanen uudenvuodenaaton osuma tästä:

KUKA IHMEEN JOHN SCOTT?

Suomalaisittain kuulostaa oudolta, että Tyynenmeren divisioonan faniäänestyksen voitti Suomessa kohtalaisen tuntematon Scott, jolla on sentään seurakaverinakin sellaisia supertähtiä kuin Max Domi ja Shane Doan. Scott tunnetaan voimahyökkääjänä, joka ei peliajalla tai pisteillä juhli, mutta hoitaa tonttinsa tinkimättömällä asenteella. Tällä kaudella Scott on saalistanut yhden syöttöpisteen pelaamissaan 11 ottelussa. Edellinen maali syntyi viime kaudella, jolla hän viimeisteli kaikkiaan kolme osumaa.

Katso Scottin viimeisin maali viime huhtikuulta:

Lue myös:

VIDEO: UUSI KIINNOSTAVA FORMAATTI NHL ALL-STARSIIN

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa