NHL-blogi: Florida jatkoi putkeaan, Ovielle 500. maali

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 01/11/2016
Jaa tämä...

NHL:n viime yön kierroksella oli mukana yksitoista suomalaista kenttäpelaajaa. Jussi Jokisen ja voittomaalin syöttäneen Aleksander Barkovin Florida venytti ennätyksellisen voittoputkensa jo 12 otteluun Edmontonia vastaan. Edmontonin Lauri Korpikosken syöttöpiste oli laiha lohtu 1-2 kotitappiossa. Jokinen ja Iiro Pakarinen jäivät ottelussa pisteittä.

Buffalon Rasmus Ristolainen nosti kauden pistesaldonsa jo 27 tehopisteeseen maalisyötöllä 2-4 vierasvoitossa Winnipegistä. Winnipegin Joel Armia pelasi ottelussa seitsemän minuuttia ilman tehoja. Minnesotan Mikko Koivu syötti kotijoukkueen ainokaisen 1-2 tappio-ottelussa New Jerseytä vastaan. Minnesotan Mikael Granlund ja Erik Haula jäivät pisteittä ja New Jerseyn Tuomo Ruutu oli sivussa alaraajavamman vuoksi.

Anaheimin Sami Vatanen jäi tehoitta kotitappiossa Detroitille, jonka leiristä kuuluu suomalaisittain sikäli hyviä uutisia, että Teemu Pulkkinen on todennäköisesti palailemassa loppuviikosta kaukaloon. Chicagon Teuvo Teräväinen pelasi vajaat 14 minuuttia 6-3 kotivoitossa Coloradoa vastaan. Ylivoimavastuuta ei tullut, eikä tehoja. Tehotilastokin jäi pykälän verran pakkaselle.

OVIELLE URAN 500.(JA 501.) MAALI

Washington Capitalsin Alex Ovechkin on hurjassa vireessä. Edellisessä ottelussa New York Rangersia vastaan Ovie maalasi osumat no. 498 ja 499. Tällä kertaa Washingtonin ja ottelun ykköstähdeksi kahdella osumalla valitun Ovechkinin jyrän alle jäi Ottawa Senators lukemin 7-1. Ovechkinin illan ensimmäinen ja uran 50. osuma syntyi ylivoimalla ajassa 36.19. Ovechkin laukoi tulisesti ranteella B-pisteen kaarelta aivan yläpesään ja koko halli repesi riemuun. Myös Ovien perhe ja ystävät olivat paikalla todistamassa tapahtumaa, joten ilo oli ylimmillään.

Katso historiallinen maali tästä:

BARKOV VENYTTI FLORIDAN VOITTOPUTKEA

Florida Panthers oli voittanut ennätykselliset yksitoista perättäistä ottelua ennen vierailuaan pohjamudissa vellovan Edmonton Oilersin kotikaukalossa. Edmonton pelasi jo kuudennen perättäisen ottelunsa kotiareenalla ja hävisi niistä jo neljännen. Kaikkiaan Edmonton on voittanut vain 17 ottelua tällä kaudella ja majailee koko NHL:n hännillä yhdessä Buffalon ja Columbusin kanssa.

Lauri Korpikoski syötti Edmontonin ainokaisen, jonka viimeisteli kolmostähdeksi valittu Mark Letestu. Iiro Pakarinen pelasi ottelussa kahdeksan minuuttia ilman tehoja ja tehoitta jäi myös Floridan Jussi Jokinen, joka sai peliaikaa reilut 18 minuuttia.

Florida vain jatkaa ottelujen voittamista. Välillä ottelut ovat olleet vaikeitakin, mutta voittoputki vain venyy venymistään. Seurahistorian pisin voittoputki on nyt jo 12 ottelun mittainen ja tälläkin kertaa Aleksander Barkov oli ratkaisevassa roolissa. Viimeksi Barkov ratkaisi itse, tällä kertaa hän syötti Jonathan Huberdeaun maalin kulmalta tulleen ratkaisumaalin. Ottelun avausmaalin viimeisteli All-Star-kapteeniksi valittu Jaromir Jagr.

Katso Huberdeaun voittomaali tästä:

Lue myös:

NHL-blogi: Barkovin maali venytti Floridan ennätysputkea

NHL-blogi: Nashville nappasi ison kalan

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa