NHL-blogi: Anaheim rämpii, Montreal porskuttaa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

Viime yön NHL-kierroksella oli vauhdissa kolme suomalaisveskaria ja läjäpäin kenttäpelaajia. Kierroksen suurimmat uutiset olivat kuitenkin Montrealin huikea voittoputki ja Anaheimin katastrofaalisen huono kauden alku. Ducks on jäänyt nollille peräti neljässä seitsemästä pelissä ja selitykset alkavat käydä vähiin.

Mikko Koivu oli mies paikallaan, kun Wild voitti kotonaan maalintekovaikeuksissa rämpivän Ducksin 3-0. Devan Dubnykille riitti 15 torjuntaa nollapeliin. Leo Komarovin vahvat esitykset taas valuivat hukkaan, kun Toronto hävisi toistaiseksi voittamattomalle Montrealille vieraissa 3-5. Leksa keräsi ottelussa tehot 1+1 ja taklasi kuusi kertaa

Suomalaisista maalintekijänä kunnostautui Komarovin lisäksi Teemu Pulkkinen. Pulkkisen maali aloitti Detroitin takaa-ajon 0-2 tilanteessa Vancouverin kotiluolassa. Detroit vei ottelun lopulta jatkoajalla 2-3.

PULKKINEN ALOITTI KIRIN

Gustav Nyquist täräytti jatkoaikaratkaisun läpiajosta ajassa 63.50, kun Detroit Red Wings kaatoi Vancouver Canucksin vieraissa 2-3. Canucks johti peliä jo 2-0, kun Teemu Pulkkinen innostui takaa-ajoon. Hän purjehti keskeltä kahden pelaajan läpi, jätti pakin jälkeensä ja pamautti 2-1 kavennusmaalin ranteella puolittaisesta läpiajosta.

Pulkkinen pelasi ottelussa yhteensä 14 minuuttia, joista kolme minuuttia ylivoimaa. Hän laukoi kerran ja blokkasi yhden vastustajan laukauksen. Maali oli jo Pulkkisen neljäs kahdeksassa pelissä. Lisäksi hän on saalistanut yhden syöttöpisteen.

Katso Pulkkisen maali tästä:

WILD MASENSI DUCKSIN

Minnesota Wild voitti pahoissa maalintekovaikeuksissa painivan Anaheim Ducksin kotonaan tylyin 3-0 lukemin. Wildin maalivahti Devan Dubnyk pääsi ottelussa melko vähällä, eikä mahtunut nollapelistä huolimatta edes tähdistöön vaivaisella 15 torjunnalla.

Mikko Koivu oli toisena syöttäjänä voittomaaliksi jääneessä 1-0 osumassa, joka syntyi ajassa 16.32 Matt Dumban viimeistelystä. Koivu valittiin ottelun kakkostähdeksi tehoilla 0+1. Mikael Granlund pääsi pelaamaan ottelussa yli kuusi minuuttia ylivoimaa, mutta tehoja ei tällä kertaa tullut. Erik Haula pelasi reilut 10 minuuttia ja Sami Vatanen reilut 20 minuuttia, molemmat ilman tehoja.

DALLAS RÄMPI KOTONAAN, JOKISELLE 0+2

Dallas Stars hävisi kotonaan Florida Panthersille lukemin 6-2 ja molemmat Dallasin suomalaisveskarit olivat osasyyllisiä. Kari Lehtonen aloitti ja torjui 8/11 laukausta. Hänet vaihdettiin pois 21 minuutin jälkeen ja tilalle luisteli  Antti Niemenkään ilta ei ollut täydellinen 16/19 torjunnalla. Suomalaisonnistuja ottelussa oli Floridan Jussi Jokinen kahdella maalisyötöllään. Floridan kakkosveskari Al Montoya sai vaihteeksi vastuuta ja keräsi potin kotiin. Hänet valittiin ottelun ykköstähdeksi 33/35 torjunnalla.

Katso ottelun tähtihetket tästä:

Peliyhtiö Unibet vie onnekkaimpia pelaajia Esa ”Tiki” Tikkasen johdolla Torontoon katsomaan kahta Maple Leafsin ottelua. Tähän kampanjaan pääset osallistumaan Unibetilla lyömällä viiden euron vedon. Lisää kampanjasta täällä!

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.