NHL-blogi: Filppulalta upea ratkaisu rankkareilla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

NHL:ssä oli taas vilkas suomalaiskierros. Anaheimin Sami Vatanen teki maalin ja syötti toisen 4-2 vierastappiossa Arizonalle. Vatanen oli kierroksella ainoa suomalainen pelitilannemaalin viimeistelijä, mutta Tampa Bayn Valtteri Filppula ratkaisi joukkueelleen voiton rangaistuslaukauskisassa upealla harhautuksella.

Detroitin ja Bostonin välisessä kohtaamisessa sekä Teemu Pulkkinen että Joonas Kemppainen saivat syöttöpisteen tililleen. Ottelu päättyi jatkoajalla Bostonin 2-3 vierasvoittoon. Bostonin Tuukka Rask oli huilivuorossa. Myös Nashvillen Pekka Rinne oli huilivuorossa, kun joukkue katkaisi tappioputkensa Buffaloa vastaan maalein 2-3. Buffalon Rasmus Ristolainen sai syöttöpisteen tililleen.

Minnesotan Mikko Koivu ja Mikael Granlund olivat pisteillä 2-3 kotitappiossa Vancouverille. Koivu valittiin tappiosta huolimatta ottelun tähdistöön tehoilla 0+2.

Antti Raanta vaihdettiin Montrealia vastaan Rangersin maalille lopputulokseksi jääneessä 1-5 tappiotilanteessa ja hän torjui yhdentoista minuutin aikana ainoan kohti tulleen laukauksen.

”BACKHAND-FOREHAND BOOM-BOOM-BOOM”

Tampa Bay Lightningin Valtteri Filppula näytti taitojaan rangaistuslaukauskilpailussa Los Angeles Kingsia vastaan. Ottelu päättyi rankkarikisassa Filppulan upeaan suoritukseen, kun hän käytti kiekkoa rystyllä, käänsi takaisin kämmenelle ja nosti kiekon maalin kattoon.

Filppula pelasi 1-1 tilanteessa jatkoajalle menneessä ottelussa vajaat 20 minuuttia, joista kolme minuuttia ylivoimaa. Tehoja ei syntynyt ja hän oli kentällä vastustajan ainoan maalin aikana. Rangaistuslaukausratkaisu oli hyvä paikkaus.

Katso Filppulan rankkari tästä:

VATASEN MAALI LAIHA LOHTU DUCKSILLE

Sami Vatanen jatkoi pistetehtailuaan, kun Anaheim Ducks kärsi 4-2 vierastappion Arizona Coyotesille. Molemmat Anaheimin maalit syntyivät ylivoimalla. Vatanen syötti Ryan Keslerin viimeistelemän 2-1 kavennusmaalin ajassa 40.38 ja viimeisteli itse komealla yksilösuorituksella 3-2 kavennuksen ajassa 47.47. Vatanen nousi hyökkäysalueelle vasemmasta laidasta, ohitti puolustajan ja jatkoi maalin kulmalle, josta hän napautti kiekon takanurkkaan ohi maalivahti Mike Smithin.

Ottelu oli Vataselle toinen perättäinen kahden tehopisteen peli. Vatanen on kerännyt kymmenen tehopistettä viimeiseen yhdeksään peliin.

Katso Vatasen maali tästä:

KOIVU KAHDELLA SYÖTÖLLÄ TÄHDISTÖÖN

Mikko Koivu valittiin joukkueensa parhaana pelaajana kolmostähdeksi tehoilla 0+2, kun Minnesota Wild hävisi kotonaan Vancouver Canucksille lukemin 2-3. Mikael Granlund ja Koivu olivat syöttäjinä Thomas Vanekin avausmaalissa ensimmäisessä erässä ja Koivu oli toisena syöttäjänä lopputulokseksi jääneessä 2-3 kavennusmaalissa, jonka viimeisteli Charlie Coyle ajassa 58.40.

Wild pääsi yrittämään tasoitusta kuudella neljää vastaan ottelun loppuhetkillä, mutta ottelun kakkostähdeksi 31/33 torjunnalla valittu Ryan Miller kesti Granlundin, Koivun ja Jason Pominvillen yritykset osittain puolustuksen ja maalikehikoiden avulla.

Katso matsin parhaat palat tästä:

Lue myös:

NHL-blogi: Donskoi ja San Jose pisteputkessa

NHL-blogi: Suomalaisten ilta, Granlund ja Pulkkinen loistivat 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa