NHL-blogi: Niemi loisti taas kirkkaimpana tähtenä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Viime yön NHL-kierroksella nähtiin yhdeksän suomalaista. Ainoan tehopisteen sai Valtteri Filppula maalisyötöllä, kun Lightning hävisi Predatorsille 4-5 rangaistuslaukauksilla. Pekka Rinne torjui ottelussa 25/29 laukausta. Jori Lehterän pisteputki katkesi, kun edelleen voittamaton Montreal tylytti St.Louisia kotonaan 3-0.

Pittsburghin Sidney Crosby avasi maalitilinsä Floridaa vastaan ottelussa, jossa nähtiin kentällä peräti kolme suomalaista. Alexander Ovechkin saavutti 900 pisteen rajapyykin ja oli mukana tulittamassa Karri Rämöä vaihtoon, kun Washington haki vieraspisteet Calgarysta lukemin 2-6.

OVIELLE 900. PISTE, RÄMÖ JAKSOI PUOLI PELIÄ

Karri Rämöllä oli hikinen ilta, kun Calgary Flames hävisi kotonaan Washington Capitalsille lukemin 2-6. Rämö otettiin vaihtoon 1-4 tilanteessa, kun ottelua oli pelattu reilut 31 minuuttia. Rämö torjui ottelussa 14/18 laukausta ja tilalle luistellut Jonas Hiller 10/12 laukausta. Yksi Rämön torjunnoista oli todellista Top5-tavaraa. Hän torjui Alexander Ovechkinin läpiajon ja kurkotti vielä kimmokkeen ilmasta selkänsä takaa maalin yli.

Tehoilla 1+1 ottelun kakkostähdeksi valittu Ovechkin ei omien sanojensa mukaan edes tiennyt, että 1-2 johto-osuma oli hänen 900. pisteensä.

– Rehellisesti sanottuna, en tiennyt olevani noin lähellä, vain pisteen päässä. En tiennyt, kun se tapahtui. Se on mahtava merkkipaalu. Tästä täytyy kiittää myös joukkuetovereita, sillä yksinään tällaista ei pysty saavuttamaan. Se on iso juttu minulle ja koko joukkueelle. Nyt täytyy vain jatkaa samaa rataa.

Katso matsin parhaat palat tästä:

BARKOVILLA JA JOKISELLA NORMIPÄIVÄ, SUPERTÄHDET RATKAISIVAT PENGUINSILLE

Pittsburgh Penguins kaatoi Florida Panthersin kotonaan 3-2 jatkoajalla. Voittomaalin ajassa 61.21 viimeistellyt Evgeni Malkin valittiin ottelun ykköstähdeksi tehoilla 1+1. Kakkostähti oli kauden avausmaalinsa tehnyt Sidney Crosby maalilla ja kahdella syötöllä. Pittsburhin suomalaispakki Olli Määttä jäi tehotilastossa plussalle +1 ja oli muutenkin perusvarma.

Alexander Barkov ja Jussi Jokinen saivat kumpikin vastuuta sekä yli- että alivoimalla ilman tehoja ja molemmat jäivät tehotilastossa nollille. Barkov laukoi ottelussa kahdesti ja Jokinen viisi kertaa.

NIEMI LOISTI TAAS DALLASIN YKKÖSTÄHTENÄ

Antti Niemi pelasi kauden kolmannen pelinsä ja valittiin jo toisen kerran ykköstähdeksi, kun Dallas Stars kukisti Philadelphia Flyersin vieraskentällä maalein 1-2. Niemi torjui ottelussa 34/35 laukausta ja piti hetkittäin Dallasia yksin pystyssä. Philadelphian Steve Mason torjui 30/32 laukausta. Dallasin Jyrki Jokipakka pelasi ottelussa reilut kolmetoista minuuttia, joista minuutin verran ylivoimalla.

Niemen ja Kari Lehtosen taistelu ykkösmaalivahdin paikasta jatkuu kiivaana. Veskarit vuorottelevat otteluiden tähdistöissä ja muodostavat näin valmentajalle positiivisen ongelman maalivahtivalinnoista. On spekuloitu jommankumman pian lähtevän seurasta, mutta näillä otteilla voi olla vaikeaa luopua kummastakaan.

 

Katso Niemen huippusuoritukset tästä:

Peliyhtiö Unibet vie onnekkaimpia pelaajia Esa ”Tiki” Tikkasen johdolla Torontoon katsomaan kahta Maple Leafsin ottelua. Tähän kampanjaan pääset osallistumaan Unibetilla lyömällä viiden euron vedon. Lisää kampanjasta täällä!

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.