NHL-blogi: Raskin lähtölaskenta alkanut?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Viime yön NHL-kierroksella oli vauhdissa seitsemän suomalaista. Suomalaismaalivahdeista oli tällä kertaa pelivuorossa siirtohuhujen kohteena ollut Tuukka Rask. Raskilla oli vaikea ilta, eikä Bostonin Joonas Kemppainenkaan juuri loistanut. Mikko Rantanen sai vajaat 11 minuuttia peliaikaa ilman tehoja, kun Colorado hävisi kotonaan Carolina Hurricanesille 0-1 jatkoajalla. Farmista nostettu Rasmus Rissanen ei mahtunut Carolinan kokoonpanoon.

Ainoan suomalaispisteen saalisti Edmontonin Lauri Korpikoski maalisyötöllä, kun Edmonton voitti kotonaan Teemu Pulkkisen Detroitin. Leo Komarov ja Rasmus Ristolainen tekivät paljon töitä ilman tehoja, kun Buffalo voitti Toronton kotonaan rangaistuslaukauksilla 2-1.

KORPIKOSKELLE HURJASTI ALIVOIMAVASTUUTA

Edmonton Oilersin suomalaislaituri Lauri Korpikoski oli tällä kertaa puolustuspään sankareita, kun Edmonton Oilers voitti kotonaan Detroit Red Wingsin lukemin 3-1. Korpikoski pelasi ottelussa vajaat 16 minuuttia, joista peräti 5 minuuttia alivoimalla ja silti tehotilastoon jäi merkintä +1. Hän keräsi ottelussa yhden maalisyötön, taklasi kerran ja kärsi kahden minuutin kiinnipitämisjäähyn. Korpikosken syöttöpisteessä oli onneakin mukana. Hän syötti kiekon Teddy Purcellille, jonka laukauksen Petr Mrazek torjui. Detroit-puolustaja Kyle Quincey kuitenkin potki kiekon vahingossa omaan maaliin.

Detroitin Teemu Pulkkisella oli synkkä ilta. Hän pelasi ottelussa 11 minuuttia, joista yli kolme minuuttia ylivoimaa. Silti hän sai ottelussa aikaiseksi vain yhden laukauksen kohti vastustajan maalia. Pulkkinen istui yhden kakkosen väärästä vaihdosta ja jäi tehotilastossa pakkaselle -1.

Katso ottelun parhaat palat tästä:

KOMAROV JA RISTOLAINEN TYÖN RASKAAN RAATAJINA

Buffalo Sabresin 2-1 jatkoaikavoitossa Toronto Maple Leafsista nähtiin suomalaisväriä molemmin puolin. Leo Komarov pelasi yli 18 minuuttia Toronton paidassa ja jäi tehotilastossa pakkaselle -1. Työnteon puutteesta se ei kuitenkaan johtunut, sillä hän laukoi kolmesti kohti Buffalon maalia ja sai tililleen kaksi taklausta. Yli- ja alivoimavastuuta tuli vajaan minuutin verran kumpaakin.

Rasmus Ristolainen pelasi yhteensä 24 minuuttia, joista reilut kolme minuuttia ylivoimaa ja reilu minuutti alivoimaa. Hän laukoi kolmesti, taklasi kahdesti ja blokkasi kaksi vastustajan laukausta. Tehotilastokin oli plussalla +1.

RASKIN VAIKEA ILTA KIIHDYTTI SIIRTOHUHUJA

Viime aikoina siirtohuhujen kohteeksi joutuneella Tuukka Raskilla oli hikinen ilta, kun Boston Bruins kärsi kotonaan 4-5 jatkoaikatappion Philadelphia Flyersille. Raskille kertyi ottelussa 32/37 torjuntaa ja valitettavasti heikoimmat hetket osuivat ottelun ratkaisuhetkille. Boston johti ottelua jo 4-2, mutta Philadelphia teki Raskille kolme halpaa maalia ja hiljensi kotikatsomon. Joonas Kemppainen pelasi ottelussa reilut yhdeksän minuuttia, joista vajaat kaksi alivoimalla, ja jäi tehotilastossa pakkaselle -1. Hän laukoi kerran ja taklasi kerran.

Sportsnetin kiekkotoimittaja Elliott Friedman on useaan otteeseen ennustanut Raskille lähtöpasseja Bostonista ja heikosti alkaneen kauden johdosta hänen ajatuksensa ovat alkaneet saada kannatusta laajemminkin.

Katso matsin parhaat palat tästä:

Nordicbetiltä: Kun lyöt 5 euron yhdistelmävedon, joka sisältää vähintään neljä suomalaisjoukkueen jääkiekkokohdetta, saat välittömästi 5 euron käteisbonuksen. Käteisbonuksen voit käyttää mihin tahansa kiekkovedonlyöntiin. Onnea matkaan!
Nyt luottokorttitalletukset ilman lisäkuluja!

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa