VIDEO: St. Louis Blues voitti jälleen - Suomalaishyökkääjällä rankka ilta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Minnesota Wildin ja St. Louis Bluesin välinen pudotuspelisarja jatkui jälleen viime yönä Minnesotan kotikentällä Xcel Energy Centerissä. Suomalaispelaajien Mikko Koivun, Mkael Granlundin ja Erik Haulan edustama seura hävisi jälleen ja se onkin jo 2 – 0 tappioasemassa sarjassa.

Mahtavan runkosarjan pelannut Minnesota ja erityisesti sen tulikuuma suomalaisduo Koivu & Granlund järjestivät otteluparin avausottelussa upean maalin, mutta se ei riittänyt voittoon. Viime yönä kaksikko jäi vallan tehopisteittä. Sen sijaan seuran kolmas suomalainen Erik Haula pääsi otsikoihin otettuaan ottelussa niin sanotusti osumaa pariinkin otteeseen. Ensin toisen erän loppupuolella Haula jäi St. Louis Blues rouhija Scottie Upshallin jyrän alle. 33 – vuotias konkari niittasi Haulan laitaa vastan sillä tavalla, että porilaisen oli poistuttava pukukopin puolelle keräilemään itseään.

 

26 – vuotias suomalaishyökkääjä palasi kuitenkin vielä kentälle kolmannessa erässä ja mies pääsikin aloittamaan päätösvihellyksen tultua vielä pikku nujaka,n jossa hän pääsi toimittamaan pari hyvää iskua Alex Pieterangelon leukaperiin ennen kuin Blues-tähti tiputti Haulan polvilleen oikealla koukulla.  Taitaa sujua lauantaipäivä Buranaa popsien?

 

Lue myös:

VIDEO: DUCKS-KAPTEENI KOSTI PUOLUSTAJAN TELOMISEN UPEALLA NIITILLÄ

VIDEO: NÄIN MAALIVAHTI SYTYTTÄÄ PUNALAMPUN – DYLAN WELLSILTÄ MAUKAS MAALI

 

Uusille tallettajille! 50€ RISKITÖN VETO