Uusia nimiä Hockey Hall of Fameen - Katso lista! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Erittäin kovia nimiä liitettiin eilen maanantaina Hockey Hall of Fameen.

Hockey Hall of Fame sai myöhään eilen illalla uusia jäseniä. Jollain tapaa yllätti, että osa nyt lisätyistä ei jo ollut kyseisessä galleriassa.

Uusimmat lisäykset Hall of Fameen ovat Chris Chelios, Scott Niedermayer ja Brendan Shanahan. Lisäksi galleriaan hyväksyttiin valmentaja Fred Shero ja Kanadan naisten maajoukkueessa kultaa ja hopeaa voittanut Geraldine Heaney.

Chris Chelios voitti urallaan kolme Stanley Cupia ja valittiin kolmeasti Norris Trophyn voittajaksi. Chelios pelasi yhteensä NHL:ssä hulppeat 26 kautta, joiden aikana otteluita kertyi 1651. Chelios lopetti uransa vasta varsin kunnioitettavasti 48-vuotiaana.

Scott Niedermayer voitti myös urallaan kolme Stanley Cupia. Niedermayerin vyöltä löytyy myös kaksi olympiakultaa. 18 vuotta kestäneellä urallaan Niedermayer kirjautti hulppeat 1263 ottelua NHL:ssä.

Myös Brendan Shanahan voitti urallaan kolme Stanley Cupia. Lisäksi miehen palkintokaapista löytyy olympiakulta vuodelta 2002. Shanahan iski urallaan 656 maalia NHL:ssä ja on tuolla lukemalla kaikkien aikojen listalla sijalla 13.